To je to što me zanima!

Pazite: Predstave se kao turisti pa vam u trenu 'počiste' kuću

Kažu da traže smještaj, ali to su profesionalni lopovi koji u kratkom roku provale u kuću i traže isključivo novac. Ako primijetite nešto sumnjivo, zovite policiju, objavio je načelnik Općine Tisno Ivan Klarin
Vidi originalni članak

Dvojica mlađih muškaraca u srijedu su opljačkala obiteljsku kuću u Jezerima na Murteru. Pokušali su opljačkati još nekoliko kuća, objavio je na Facebooku načelnik Općine Tisno Ivan Klarin. 

Isti je dan šibenska policija izvijestila o krađama u Pirovcu i Vodicama. Policija traži lopove koji, čini se, imaju novi način 'operiranja'. Predstave se kao turisti i u sekundi vam 'počiste' kuću.

- Kažu da traže smještaj, ali to su profesionalni lopovi koji u kratkom roku provale u kuću i traže isključivo novac. Pažljivo s imovinom ovih dana, ako primijetite nešto sumnjivo, zovite policiju - objavio je načelnik Općine Tisno Ivan Klarin.

Policija je objavila detalje pljački.

Iz kuće 37-godišnjaka iz Jezera na Murteru ukrali su novac, iz apartmana u Pirovcu koji je koristio 44-godišnji Slovenac također su ukrali novac, a iz kuće 71-godišnjaka u Vodicama ukrali su mobitele.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pero trta 01.08.2019.

    Sarajevski kanton došao odraditi sezonu

  • mark13 01.08.2019.

    Ljudi plate apartman i misle kak su sigurni . Ne nosite gotovinu niti zlato sa sobom. Novac držite na tekućem imajte najviše 200 kn više vam za plažu ni netreba . Pa nek kradu onda gaće i čarape

  • Jaca???? 01.08.2019.

    Smiješno, imam 40 Kuna, taman za košenje travnjaka, brzo nazvati čovjeka koji će to odraditi. Za nove lopove nema ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare