To je to što me zanima!

Pedagog (52) iz Njemačke oženio svoju učenicu (19)

Volimo se, a naša je ljubav posebna. Želim mu roditi dijete. On će biti divan otac, kaže Jasmin koja se prošle godine zaljubila u svojeg učitelja
Vidi originalni članak

Prije godinu dana cijela je Njemačka diskutirala o neobičnoj ljubavi 51-godišnjeg učitelja i pedagoga iz Berlina i njegove, tada 18-godišnje učenice. Nakon što ju je odveo na romantično putovanje, na kojem su bila i njegova djeca, zaključili su da su stvoreni jedno za drugo te da će se vjenčati.
Jasmin (ime je promjenjeno) je o svojem učitelju maštala već sa 16 godina. On joj je tada predavao dva predmeta i još je bio oženjen. No učitelj i njegova učenica su brzo osjetili da među njima postoji "kemija".
- Nakon prve noći bilo je jasno da mi moramo biti zajedno - rekla je Jasmin. Njezini roditelji su se cijelo vrijeme protivili vezi.
- Čovjek je 6 godina stariji od mene, a čak dvostruko stariji od njezina bivšeg dečka. To je skandal - rekla je Jasminina majka Susanne A. (46). Roditelji su molili Jasmin da prekine vezu, a na kraju su je izbacili iz kuće. Ona se nakon toga odselila svojem učitelju, a roditelje je tužila. Nedavno su se Jasmin i njezin nastavnik vjenčali. Roditelje nije pozvala na vjenčanje.
Jasmin je ove godine maturirala i planira studirati psihologiju. Njezin je muž tražio da ga premjeste u drugu gimnaziju, a sa svojom ženom potražit će novi stan.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zekica 18.09.2008.

    fuj,odvratno.

  • bosnia_80 13.08.2008.

    kad ona bude imala 40, on će imati 73 .... a onda će se profa stvarno morati dobro potruditi oko svojih bračnih obaveza u krevetu:) u svakom slučaju, želim im puno sreće!

  • sanja4 12.08.2008.

    52 godine. star je malo za nju ali ona je punoljetna pa ako oče zašto ne\'

Komentiraj...
Vidi sve komentare