To je to što me zanima!

Pedofil koji je silovao pokćerku u Rijeci je osuđen na 12 godina

Inače, optužnica je teretila 59-godišnjaka da je seksualnim torturama izložio djevojčicu od 2011. do 2013. godine, kada je ona bila između 10. i 12. godine starosti
Vidi originalni članak

Muškarac (59) s područja Primorsko-goranske županije, osuđen je u petak na 12 godina zatvora i to zbog čak 159 kaznenih djela 'spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina'.

Presudu 59-godišnjaku donio je, prenosi RTL, predsjednik vijeća riječkog Županijskog suda, a kazna od 12 godina jedna je od najvećih kazni ikad izrečenih u riječkom Županijskom sudu za seksualne delikte. Osuđenom je automatizmom produžen istražni zatvor u kojem se nalazi od siječnja ove godine. 

Inače, optužnica je teretila 59-godišnjaka da je seksualnim torturama izložio djevojčicu od 2011. do 2013. godine, kada je ona bila između 10. i 12. godine starosti. Optuženi je djevojčicu zlostavljao u kući svoje nevjenčane supruge, majke djevojčice i to dok je ona bila na poslu. 

59-godišnjak je nad djevojčicom činio stvari koje hrvatski zakon izjednačava sa spolnim odnosom te joj prijetio ubojstvom nje i obitelji ukoliko ikome kaže za to. Djevojčica i danas liječi psihičke traume. 

S obzirom da očevidaca zlostavljanja nije bilo, sud je posebnu pažnju pridodao iskazu žrtve, a tamo gdje je to bilo moguće, njen je iskaz potkrijepila njena majka. Ona je pak pred sudom potvrdila da je očuh tukao žrtvu, verbalno ju napadao i vrijeđao, a svjedoci su rekli da je optuženik bio nasilan i prema osobama koje su bile u kontaktu sa žrtvom te im prijetio smrću. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • muskarac 23.12.2018.

    Pitam se samo koliko je to pedofila i silovatelja medju sucima avokatima i politicarima kad su kazne ovako sramotno male!? A tek sve one baba udruge pljuc! Svima nam je u koristi da ti ljudi sunca ne vide do kraja zivota...ma svi*e

  • Tiho123_1 23.12.2018.

    Iskreno se nadam da ce u zatvoru imati više osjećaja za pravdu za razliku od našeg govnosuđa i da neće zbog patnje izdržati u cijelosti kaznu

  • dextrose 23.12.2018.

    Za takve stvari samo ,SMRTNA KAZNA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare