To je to što me zanima!

Pedofil traži tisuće funti da progovori o Madeleine

Raymond Hawlett (62) donedavno je htio pričati s detektivima jer tvrdi da nema veze s otmicom, a sada hoće novac iz Fonda za pronalazak Maddie
Vidi originalni članak

Pedofil Raymond Hawlett (62), kojeg detektivi žele ispitati u slučaju otmice Madeleine McCann, zahtijeva tisuće funti kako bi razgovarao o djevojčici. Hawlett je živio nedaleko od odmarališta u Portugalu iz kojeg je Maddie nestala 2007. godine. Trenutačno je u bolnici u Njemačkoj na liječenju od raka grla. Britanska policija Hawletta traži zbog napada na 8-godišnjakinju 1975. godine. S policijom će morati razgovarati, no detektivi koje su unajmili Gerry i Kate McCann ne mogu ga prisiliti na razgovor, a izvor blizak obitelji kaže kako ni ne pomišljaju da mu plate. Hawlett tvrdi da nema veze s otmicom, a novac iz Fonda za pronalazak Maddie traži kako bi zbrinuo svoju djecu u slučaju da umre. Nedavno je Hawlett bio spreman za razgovor s detektivima, no njegova bivša supruga Marianna Schmuker se predomislila i unajmila odvjetnika da pregovara o "naknadi".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Jelena_15 05.06.2009.

    Đubre smrdljivo.. Roditelji tako dugo bez svojeg malenog bez djeteta.. Tko zna što je mali Maddie anđeo propatio.. i da li još pati.. Gdje je.. A gad traži novce.. Ima rak.. Uskoro će i krepucnuti.. Pa da se ne zamisli.. Gadi mi se..

  • sprinterica 05.06.2009.

    ma progovorio bi on još itekako

  • sussi 05.06.2009.

    nisu oni njega pritisli progovorio bi on i bez jedne funte

Komentiraj...
Vidi sve komentare