To je to što me zanima!

Pedofil ubio djevojku (15) koja je bila glavni svjedok

Naoružani pedofil Asen Iliev (67) u srijedu je ispred sirotišta u Bugarskoj ubio curicu (15) i ranio dvoje mladih, a onda je upucao i sebe
Vidi originalni članak

Masakr se dogodio u gradu Tranu. Asen Illiev je pucao nekoliko puta u smjeru djece koja su se nalazila ispred sirotišta. Upucana djevojčica Lilyana Todorova trebala je biti glavna svjedokinja u procesu koji se vodio protiv tog pedofila.
- Ta djeca su trebala biti zatvorena i zaštićena. Mog oca mučile su optužbe te djece - rekao je sin pedofila Ivo Illiev.
Asen je imao dozvolu za pušku (pumperica) kojom je ubio curicu. Poznato je da ozlijeđena djeca imaju 12 i 15 godina, da su hospitalizirana i očekuje se da će preživjeti. Iliev je već dva puta osuđivan za silovanje djece, a protiv njega se vodilo još procesa u kojem su ga djeca optuživala da ih je seksualno iskorištavao.
Tragedije su u domovima za nezbrinutu djecu u posljednje vrijeme u Bugarskoj sve učestalija. Tako je prije nekoliko dana curica (9) skočila s trećeg kata doma za ostavljenu djecu u Sofiji.


Idi na 24sata

Komentari 9

  • Kakma 13.03.2008.

    Oduvijek sam mrzio te Pedofile,sada jos vise.

  • entoni 13.03.2008.

    Kog vraga je taj na slobodi ? Jadna djeca bez roditelja zlostavljana i sada ih se još ubija......kuda ide taj svijet ? 21. stoljeće, ali nikako da čovjek napreduje.....

  • Ponosna_Hrvatica 13.03.2008.

    Smrad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare