To je to što me zanima!

Pedofila snimila kamera: Djecu je pratio i mamio šaputanjem

Jonathan Davis uhićen je u petak kada su zaštitari primjetili da slijedi tri djevojčice u trgovini. Nakon što bi privukao pozornost dječaka i djevojčica počeo bi se dodirivati
Vidi originalni članak

Američka policija uhitila je muškarca koji je mobitelom snimao djecu po šoping centrima. Dječake i djevojčice je pratio po trgovinama, dozivao ih šaptanjem, a onda bi se dodirivao.  

Jonathan Davis (40) uhićen je opet nakon samo dva mjeseca. Naime, ranije je uhićen jer  se u jednoj trgovini na Floridi dodirivao ispred djeteta. 

David, koji je nakon plaćanja jamčevine oslobođen, uhićen je u petak kada da su zaštitari primijetili da slijedi tri djevojčice kroz trgovinu. Držao je mobitel na uhu, a svjetlo kamere na mobitelu, prema tvrdnjama policije, je dokaz da je snimao. U potrazi za djecom lutao je trgovinama, a onda bi se sakrivao i dozivao ih šaputanjem, piše Daily Mail.

Neke je pitao znaju li gdje je odjel s igračkama i da mu pomognu pronaći neku igračku za njegovu nećakinju. Policija ne vjeruje da je neko dijete ostalo s Davisom, ali istraga je u tijeku. 

- To je drzak čovjek, neustrašiv je i ne boji se da će biti uhvaćen, rekao je detektiv Felix Mendigutia i dodao da se u nekim slučajevima vidi da roditelj drži dijete za ruku, a u nekim slučajevima roditelji su par metara udaljeni od djece.

Iz audio zapisa skinutog s njegova mobitela vidi se na koji način je mamio djecu. 

- Ne možeš vidjeti što skrivam, rekao je jednom djetetu zaigranim glasom, dok je drugoj djevojčici rekao 'Ne možeš imati tako dobro stražnjicu s osam godina'.

U slučajevima kad je privlačenje pozornosti bilo uspješno, kad bi se djeca okrenula za njim počeo bi se dodirivati. Više od 80 videa u kojima se približava dječacima i djevojčicama pronađeno je na njegovom mobitelu. Detektive sada zabrinjava činjenica da ga je sud odlučio pustiti uz jamčevinu od 50 tisuća dolara. Zabrinuti su za sigurnost djece.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • zvrka1977 25.05.2012.

    zašto se još javno odsjecaju ruke u arapskim zemljama - baš zato da se takvo štone bi ponavljalo prema tome mislim da se zna koja je procedura prema njima a definitivno ne pričamo o odsjecanju ruku...

  • Elli_10 25.05.2012.

    Plinska komora i to je blago

  • sjenoviti 25.05.2012.

    Bolesnik koji zasluzuje dozivotan zatvor...djeca nam vise nigdje nisu sigurna

Komentiraj...
Vidi sve komentare