To je to što me zanima!

Pedofilu smanjili kaznu: Dobio samo 4 godine, ubrzo izlazi

I.M. (41) je 2012. živio u Makarskoj s djevojkom i njenom djecom. Bludničio je nad trojicom dječaka koji su tad imali dvije, četiri i šest godina. Uskoro će na slobodu
Vidi originalni članak

I. M. (41) osudili su u petak na splitskom Županijskom sudu na četiri godine zatvora, duplo manje nego je dobio na prvom suđenju prošle godine.

Muškarac je 2012. godine živio u Makarskoj s djevojkom i njenom djecom. Bludničio je nad trojicom dječaka koji su tad imali dvije, četiri i šest godina, i to u vrijeme kad njihove majke nije bilo kući. Oni su kasnije starijoj braći i sestri ispričali što im je napravio.

Vrhovni sud poništio je raniju presudu i naložio ponovno suđenje jer po njihovu mišljenju nije dokazan spolni odnos s djecom, dok bludničenje nije bilo upitno. Tako je sada dobio duplo manju kaznu. Za svako bludničenje dobio je po dvije godine, odnosno jedinstvenu kaznu od četiri godine zatvora. Pošto je u zatvoru već više od dvije godine, za nekoliko mjeseci moći će zatražiti prijevremeni otpust. Tužiteljica je odmah po izricanju presude najavila žalbu, s obzirom na to da je za svako dokazano nedjelo propisana kazna od jedne do osam godina zatvora. Okrivljenik se jučer nije pojavio na izricanju presude.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare