To je to što me zanima!

Peglom mučio prijatelja koji je od opeklina umro

Juri B. (27) došao je kod prijatelja Siegfrieda u stan i odlučio ga mučiti vrućom peglom. Toliko mu je ozljeda nanio da je teški invalid umro sutradan
Vidi originalni članak

Siegfried K. (55), teški invalid, pozvao je dvojicu prijatelju k sebi u stan u njemačkom gradu Ellwangenu. Prijatelju Juriu B. (27) odjednom je na pamet pala stravična zamisao. Zajedno s drugim gostom digli su Siegfrieda i položili ga na krevet. Juri je priključio peglu i pričekao da postane vruća. Drugi gost je držao Siegfrieda, a Juri ga je mučio pržeći ga peglom.
- Bespomoćnoj žrtvi vruću peglu pritiskao je na golu kožu po cijelom tijelu - kaže državni dovjetnik. Siegfried je urlao od bolova, no to nije smelo Juria. Žrtva je imala opekline po cijelom tijelu. Toliko ga je ozljedio da je Siegfried umro sljedeći dan. Dva dana nakon mučenja policija je uhitila Juria, inače narkomana. Njegov otac Jochen B. (58) ne može vjerovati da je to njegov sin učinio.
- Moj sin ga je pržiopeglom samo po natkoljenicama. To mi je ispričao - kaže Jochen.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • hahahaha 11.02.2009.

    koji ste vi idioti, naučite već jednom hrvatski jezik...ne kaže se pegla nego glačalo

  • Gatsby 11.02.2009.

    - Moj sin ga je pržio_peglom samo po natkoljenicama. To mi je ispričao - kaže Jochen. Samo? Pomalo je čudna ova priča .

  • sablja 11.02.2009.

    Opet se identitet manijaka pomnjivo skriva, valjda da mu se ne povrijedi ličnost. Nevjerojatno je koliko se ljudski izrodi štite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare