To je to što me zanima!

Peres imao teški moždani udar, stavili ga u induciranu komu

Peres, jedan od posljednjih živućih osnivača države Izrael, u dva mandata je bio premijer laburističke stranke i predsjednik od 2007. do 2014. Dobitnik je Nobelove nagrade za mir
Vidi originalni članak

Bivši izraelski predsjednik i dobitnik Nobelove nagrade za mir Shimon Peres (93) stavljen je u induciranu komu nakon što je u utorak pretrpio teški moždani udar, izvijestili su bolnički službenici.

Ravnatelj bolnice izjavio je novinarima da je Peres pretrpio teški moždani udar s komponentom krvarenja.

Novinarima se ispred medicinskog centra Sheba u blizini Tel Aviva obratio i Peresov sin koji je kazao da vjeruje, moli se i nada najboljem, ali da situacija nije nimalo laka.   

Peres, jedan od posljednjih živućih osnivača države Izrael, u dva mandata je bio premijer laburističke stranke i predsjednik od 2007. do 2014. Dobitnik je Nobelove nagrade za mir 1994. godine za ulogu u postizanju mirovnog sporazuma s Palestincima.

"Shimon, mi te volimo i cijela nacija želi tvoj oporavak", rekao je u priopćenju premijer Benjamin Netanyahu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 15.09.2016.

    Eto dokaza da ima Boga. Ariel Sharon bio 8 godina u komi i mučio se dok nije crk'o. Evo sada i ovaj u komi. I Bog dragi zna koliko dugo će biti dok ne crkne. Cionističko smeće odgovorno za smrt stotina tisuća, ako ne i milijuna Palestinaca protjeranih sa njihove zemlje. Bog kažnjava i na ovom, ali i na onom svijetu.

  • fallout2 14.09.2016.

    eto...sad naši židovi rainer i hebrang neće imati priliku da ga pozovu da ode s njima na blajburg

Komentiraj...
Vidi sve komentare