To je to što me zanima!

Perišić: Nitko me neće izručiti Hrvatskoj, a ja tamo neću ići

Momčilo Perišić se osvrnuo na hrvatsku presudu od 27 godina zatvora za ratni zločin protiv civila i kazao da ne očekuje izručenje, a on neće ići u Hrvatsku
Vidi originalni članak

General Momčilo Perišić, bivši načelnik Glavnog stožera Vojske Jugoslavije, kazao je srpskim medijima da je oslobađajućom presudom u Den Haagu skinuta odgovornost za zločine s njegovog imena. 

Osvrnuo se i na hrvatsku presudu od 27 godina zatvora za ratni zločin protiv civila i kazao da ne očekuje izručenje, a sam neće ići u Hrvatsku.

- Nitko me neće isporučiti iz moje države, a ne mislim ni da ta presuda ima bilo kakve osnove. Moguće je da bi oni pokušali nešto kada bih otišao tamo, ali neću otići - rekao je.

"Ponovno bih ratovao u Hrvatskoj i u BiH"

Perišić je rekao i kako bi, kada bi se vratilo vrijeme, ponovno ratovao u Hrvatskoj i BiH.

- Kada bih bio u istim uvjetima u kojima sam bio, ja i ljudi za koje sam odgovarao, i narod kojem ja pripadam, svakako bih radio isto što sam radio - rekao je Perišić.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • GOGI 07.03.2013.

    e pa ne mogu reći poštovani jer to više za vas ne bih rakao , ratne zločince ove kategorije bih po vašem trebao ljubiti u guzicu za sva stradanja što su napravili narodu.žao mi je što sam do sada bio dopisnik vašeg lista ili reporter ili trošio novac za vaš list...vjerujte da mi je žao...

  • CROKY 07.03.2013.

    Momcilo, nemoras ti u Hrvatsku, poslije 1.07.2013 neces smjeti ni u jednu EU-Zemlju..., docic ces ti nama kad tad, a za tebe ce mo i Goli Otok da pustimo u funkciju...

  • 07.03.2013.

    Ma da, još bi samo falilo da mi dođeš na "naš lepi Jadran". Ne znam zašto sada naše vlasti šute, ako se ne varam on je osuđen u RH za ratne zločine, što se čeka drugovi? Ajmo ekstradikcija i Lepoglava!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare