To je to što me zanima!

Pernar je tragediju iskoristio za promociju: 'Obriši taj post!'

Objavio je fotomontažu tornjeva WTC-a tijekom terorističkih napada 11. rujna. Na tornjeve je namontirao logotipove SDP-a i HDZ-a te pored njih stavio natpis: 11. rujna dan kada padaju "blizanci"
Vidi originalni članak

Ivan Pernar iz Živog zida na svojoj je Facebook stranici objavio fotomontažu tornjeva WTC-a tijekom terorističkih napada 11. rujna. Na tornjeve je namontirao logotipove SDP-a i HDZ-a te pored njih stavio natpis: 11. rujna dan kada padaju "blizanci".

Vrlo brzo dobio je hrpu negativnih komentara. Ovo su samo neki od njih: 'Ovakva samopromocija bez obzira na podršku Vama ovo je nisko! Tisuće nevinih ljudi izgubilo život'; 'Obriši ovaj post ako imaš imalo pameti'. 

Prvo se pravdao, a onda ipak uklonio fotografiju

- Nisu meta ove slike Amerikanci, nego hdz i sdp blizanci u kontekstu datuma izbora kojeg je Kolinda namjerno odabrala. Kolinda je namjerno odabrala taj datum, nema slučajnosti - odgovorio je Pernar kritičarima, ali je kasnije ipak uklonio fotografiju. 

Idi na 24sata

Komentari 232

  • pepapepica 01.08.2016.

    Narcisoidni tikvan.

  • antekralj_1 01.08.2016.

    Šta drugo ocekivati od Soroševih drogiranih jugoboljševika? Stranka im i dalje ima manje članova od kučnog savjeta!

  • tuna111 01.08.2016.

    Pernar je pametan čovjek, ok ovo možda i jest malo neukusno zbog velikoga broja izgubljenih života, no Amerika se svakodnevno izruguje Palestincima, na velikim događajima njihova zastava je zabranjena, kao da su oni pravili zločine, a ne da su zločini pravljeni nad njima. Uostalom ameri su napravili sve te đihadiste i teroriste. Za ovu prvu rečenicu dokazni materijal u komentarima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare