To je to što me zanima!

Pernar: Jedina dobra stvar je ta što je prva dama Slovenka

Donald Trump je samo lutak, kao i njegov prethodnik Obama. Između Trumpa i Hillary Clinton u suštini nema razlike. Jedina razlika je u osobnosti, smatra Ivan Pernar
Vidi originalni članak

Pobjedu Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima komentirao je između ostalih i saboraski zastupnik Ivan Pernar. 

- Donald Trump je samo lutak, kao i njegov prethodnik Obama. Između Trumpa i Hillary Clinton u suštini nema razlike. Jedina razlika je u osobnosti. Kao što se razlikovao Ivo Josipović od Kolinde Grabar Kitarović, a politika koju su zagovarali bila je u suštini ista - rekao je Pernar. 

- Jedina dobra stvar kod izbora Donalda Trumpa je to što će prva dama SAD-a postati Slovenka. Dobro je da je netko s naših prostora u Bijeloj kući, na tome joj čestitam - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Maryo 10.11.2016.

    Moguce da je istina sto kaze Pernar jer bojim se da ce Trump morat slusat naredbe masona odnosno te illuminate koji drze svijet pa i Ameriku i imaju moc u rukama.

  • croaticum 09.11.2016.

    Kakva je razlika između Pernara i one bradate austrijske pjevačice (osvojila Eurosong)? Ni jedno nije lijepo za vidjeti, ali nju je malo ugodnije za slušati, inače ........

  • dadoccc 09.11.2016.

    melanija pozvala pernara u bijelu kuću jer je ćula da je brz na hurcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare