To je to što me zanima!

Pet Nepalaca pobjeglo iz tvrtke s mobitelima i radnom odjećom, policija ih traži po Međimurju

Zbog počinjenja kaznenog djela pronevjere, protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz policije
Vidi originalni članak

Policija traga za petoricom Nepalaca koji su netragom nestali iz tvrtke u kojoj su radili te sa sobom uzeli mobitele i radnu odjeću.

- Policijska uprava međimurska zaprimila je kaznenu prijavu privatnog poduzeća iz Donje Dubrave, zbog počinjenja kaznenog djela pronevjere.

PRONAŠLI POČINITELJA Uhitili muškarca iz Međimurja: Sumnjiče ga da je autom udario dva biciklista, jedan je umro

Naime, pet bivših zaposlenika poduzeća, državljani Nepala, su u vrijeme kad su bili zaposleni samovoljno napustili mjesto boravišta i udaljili se u nepoznatom smjeru pritom uzevši sa sobom mobilne telefone i više komada odjevnih predmeta, a koji su im bili povjereni na radu.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Zbog počinjenja kaznenog djela pronevjere, protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - izvijestili su u četvrtak iz međimurske policije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jasam tisicigan 05.08.2022.

    Koji posao je u pitanju ako se smije znati?

  • Ivan111_1 04.08.2022.

    kada ih nadite onda ce vam oni ispricati koliko dugo nisu dobili placu,, koliko dugo ih maltretiraju...bit cete iznenadeni sto nisu vise uzeli, hehehe

  • zagorski zagi 04.08.2022.

    Da im je privatni poduzetnik platio pošteno zarađenu crkvicu ostali bi raditi znamo na koju foru se rješavaju takve radne snage.

Komentiraj...
Vidi sve komentare