To je to što me zanima!

Pet ozlijeđenih u prometnoj: Za volan BMW-a sjeo bez vozačke

Pet osoba je ozlijeđeno i prevezene su u šibensku bolnicu nakon prometne nesreće koja se danas oko 11.45 sati dogodila na šibenskoj obilaznici
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u srijedu na šibenskoj obilaznici, na predjelu Jadranske magistrale nazvane 'Tri trake', ozlijeđeno je pet osoba. Prevezene su u šibensku bolnicu.

Sudarili su se BMW njemačkih registarskih oznaka te Opel Astra i Vokswagen Polo šibenskih. Najprije su se sudarili se BMW i Opel, nakon čega je BMW-a izletio s ceste, a na Opel je naletio Polo. BMW je najgore prošao. Tri osobe koje su bile u njemu zatražile su liječničku pomoć, kao i dvije osobe iz Opela. Vozač Pola nije ozlijeđen.

Na mjesto nesreće brzo su došli hitna pomoć, vatrogasci i policija. Očevidom je utvrđeno da je za nesreću kriva neprilagođena brzina BMW-a, čiji vozač je njime upravljao bez položenog vozačkog ispita. Nitko od ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Ivica Kadic 09.03.2017.

    Ja vozim bez vozačke malo više od 30 godina . Imao sam svakakve aute i nisam još napravio nijedan udes.dva puta zaustavljen jer je bila kontrola i to je sve.nismo mi bez vozačke svi baš divljaci kako svi vi mislite

  • Meelissa 09.03.2017.

    Trebalo je biti smrtno stradalih pa bi bili drugi put puno pametnije vozili

  • komilica 08.03.2017.

    sad će netko reć da polo nije najsigurniji auto u svojoj klasi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare