To je to što me zanima!

Petarda ozlijedila dijete (7) na Pagu: Plamen mu zahvatio lice

Upaljenu petardu dijete je navodno stavilo u bocu s ostacima zapaljive tekućine, nakon čega je petarda eksplodirala i zapalila tekućinu. Na sreću lakše je ozlijeđeno
Vidi originalni članak

Dijete (7) je lakše ozlijeđeno u srijedu navečer dok se igralo petardama u Vlašićima na otoku Pagu, izvijestila je zadarska policija. 

Upaljenu petardu dijete je navodno stavilo u bocu s ostacima zapaljive tekućine, nakon čega je petarda eksplodirala i zapalila tekućinu, a onda je plamen zahvatio djetetovo lice. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Cobra 11 21.12.2012.

    dajte vi "pametnjakovići" smirite živce, kaj se baš u svaku temu morate miješat sa svojim glupim komentarima?! zabraniti petarde, zabraniti petarde... ZAŠTO?! ako je vama to glupost ima i ljudi kojima nije, i idete srat kako bi to trebalo ukinuti. jasno mi je da ima puno debila koji se zajebavaju s tim ili koji djeci daju neprimjerene petarde, ali dal da zbog tih 5-6 idiota svake godine naspram tisuće onih koji ostanu živi i zdravi zabraniti pirotehniku?! moje osobno mišljenje je da su mogućnosti ozljeda od petarde ukoliko se koriste prema propisima 0,00000000000000000000000000000000000001% a to kaj neki ostaju bez šake sami su si krivi......jbg možete vi meni stiskat minuse ali ovu istinu time nećete promijeniti.....

  • ivič 21.12.2012.

    možda ču dobiti minuse ali me nije briga!Nežalim nikoga koga ozljedi peterda jer si je sam kriv žao mi invalida i teško oboljelu djecu oni bi sve dali da se mogu igrati a ovi svjesno se izlažu opasnosti!Mjenjati zakone i da ih policija provodi kažnjavati prodavače i punoljetne osobe sa velikim iznosom!na ulici prodavači ispod pulta drže petarne i osnovnoškolcima prodaju i tako godinama probijaju uši mjesec dana!

  • IvanStojak 20.12.2012.

    mislim da su ludi svi koji svi koji misle da treba zabraniti pirotehniku.To je zabavno al uz mjere opreza.Samo je današnoj djeci mašta jako bujna pri budalaštinama a kad u školi treba napisati neku priču onda mašta ne radi.Koliko je ta ludost otišla da se danas natječu ko će duže držati petardu u ustima i sad recite jel to normalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare