To je to što me zanima!

Petorica silovala curu (16) pa je zatim zalili kiselinom

Pet muškaraca brutalno su silovala djevojku (16) iz Tottenhama, a zatim je polili kiselinom kako bi prikrili DNK dokaze. Djevojka se bori za život
Vidi originalni članak

Nakon što su se svi iživjeli nad njom, polili su je kiselinom. To su bile najgore opekline koje sam u životu vidio, rekao je doktor. Djevojku je spasila susjeda, koja je čula njeno zapomaganje.
- Vikala je da je silovana i opečena. Vrištala je iz svega glasa - dodala je susjeda. Silovatelji su se navodno nakon toga, prema riječima neimenovanog svjedoka, hvalili kako su djevojku pronašli kad su provalili u kuću, odvukli su je u napušteni objekt, a onda su detaljno prepričavali kako su je silovali. Policija je potvrdila kako je djevojka zadobila ozljede od kojih će se teško oporaviti, a nadaju se da bi u idućih dva tjedna trebala progovoriti o tome što je sve preživjela. Uhićen je jedan od pet silovatelja (17), a navodno je riječ o crncima.

Idi na 24sata

Komentari 1162

  • user_68632 06.02.2011.

    prokleti crnci

  • entoni 20.02.2008.

    Roc ljubavi gledam kako spavaš, pa opet jutro brzo dođe hvala za čajeve popustila temperatura. Kad ti odeš raditi ja ću spavati. Puno te volim evo i javno ti priznajem tvoja ent. Svi drugi što su se javili hvala im, ali nisam prevrtljiva samo ti pusa !

  • entoni 12.02.2008.

    Preljepa slika dragi Roc, uokvirit ću !

Komentiraj...
Vidi sve komentare