To je to što me zanima!

Petra Živkovića koji je nestao u studenome pronašli mrtvoga

Petar Živković (86) iz Pleterniceje nestao 18. studenog prošle godine. Njegovo tijelo našli su u vinogradima. Obdukcija je pokazala da je umro prirodnom smrću
Vidi originalni članak

U vinogradima nadomak Pleternice u petak oko 15.30 pronađeno je muško tijelo. Policija je u subotu izvjestila kako je riječ o Petru Živkoviću (86) iz Pleternice koji je nestao 18. studenog prošle godine. Obdukcija je pokazala da je umro prirodnom smrću.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Njonjo i Anemični 29.01.2012.

    kakvih sve ovdje debila ima koji tuđu smrt izrugivaju!!!! osobno sam poznavao pokojnog petra i mogu reći da je bio dobar čovjek i nemogu ništa loše reći ali ovdje neki debili samo traže inspiraciju na nekim člancima da bi se izrugivali jadno !!!!!!

  • gračanka 28.01.2012.

    Dajte ljudi ja sam iz PLETERNICE nisam didu osobno poznavala ali mu znam unučad i dijecu .Unučad moja generacija Sprdate se s mrtvim čovijekom abio je dobričina i svima je pomagao .Zato svi koji se rugate i imate glupe komentare A što se tiće gore vinograda tko nije bio i nije vidio tu ljepotu neka dođe i vidi da PLETERNICA nije neka selendra nego su to ULAZNA VRATA U ZLATNU DOLINU .

  • dalmatar 28.01.2012.

    Franjo svega ti pa je li iko provjerava ovaj članak.Mislim toliko grešaka čudno jedno.Za novine više manje ali ovo je internet???????? Ovaj pokojnik sigurno ima razloga zašto je baš u vinogradu umra.Takav je slučaj bija i sa mojom susjedom.Nestala i tražili je tri dana,sve na krivim mistima.Nakon godinu dana čovik nađe kostur nedaleko od kuće u grmlju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare