To je to što me zanima!

Petrina: Danas je potvrđeno da se Most s ovim ne može nositi

Nekome je u interesu da se zavlači hrvatska javnost u cjelini do izvanrednih izbora, rekao je Petrina. Dodao je da je Most pokazao da se ne može nositi s odgovornosti
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik i načelnik Primoštena Stipe Petrina za N1 televiziju kazao je kako bi u četvrtak na neuspjeloj konstituirajućoj sjednici Sabora ''apsolutno glasovao za Podolnjaka'' te da ga čudi što HDZ nije predložio svojeg kandidata za predsjednika Sabora. 

- Ovakva situacija odgovara HDZ-u. Podoljnjak je prihvatio kandidaturu, ali je povukao na sugestiju Petrova. U svakom slučaju ovo je jedna od većih sramota u hrvatskom političkom životu - rekao je i dodao da je Most kriv za ovakav rasplet. 

Ivana Kovačića pozvao je da odabere vrijeme i mjesto pa da odu na poligraf, ponovno odbacivši optužbe da je Kovačića i druge nagovarao da se priklone SDP-u.

- Danas je potvrđeno da se MOST ne može nositi s ovom ulogom. Ne mogu se nositi s teretom odgovornosti. Nekome je u interesu da se zavlači hrvatska javnost u cjelini do izvanrednih izbora, samo ne vidim što će se promijeniti - zaključio je Petrina te ocijenio da je pola Mostovaca za HDZ, a pola za SDP.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • paradiso77 06.12.2015.

    petrina ne zna normalno pricat,i on bi nekoc vodio

  • AliKendel 04.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 04.12.2015.

    Petrina mi izgleda kao neki ostarjeli darker-jabučar

Komentiraj...
Vidi sve komentare