To je to što me zanima!

Kovačić je optužio Petrinu, on odgovara: Kovačiću, ti si lažov

Omiški gradonačelnik Ivan Kovačić kaže da Stipe Petrina više nije vjerodostojan. Tvrdi da je malo uz Most, malo uz Hrid, a malo bi htio biti nezavisan zastupnik
Vidi originalni članak

Ivan Kovačić, saborski zastupnik Mosta i gradonačelnik Omiša, Stipu Petrinu prozvao je da konstantno laže i napada Most:

- On ima prikrivene motive. Osobno sam spreman i otići na poligraf potvrditi da mi je nudio da podržim SDP, kako bi se time osigurala sredstva za naše lokalne zajednice u Primoštenu i Omišu rekao je Ivan Kovačić za tportal.

Kovačić kaže da Petrina više nije vjerodostojan: malo je uz Most, malo je uz Hrid, a malo bi htio biti nezavisan zastupnik. 

- Od samog početka znao je kako Most funkcionira i nitko ga nije uvukao unutra. Tražio je suradnju, a ja sam bio kontakt osoba Na koncu, sam Stipe Petrina je prije izbora izjavio da je 'pojeo gov... kako se ne bi rasipali glasovi'. Dogovor je bio da, ukoliko ne želi djelovati u sklopu naše platforme, uvijek može biti nezavisni zastupnik - ispričao je Kovačić.

Petrina odgovorio na Facebooku: 'Kovačiću, pao si na niske grane'

Stipe Petrina ubrzo je odgovorio na optužbe podužom objavom na Facebooku. 

- Kovačiću moje si NAJVEĆE RAZOČARENJE !!LAŽOV BEZ PREMCA !! Jasno je da si PODLEGAO PRITISCIMA -Najprljavije je što LAŽEŠ da sam ja od tebe tražio da dođem u MOST!Ti si taj koji si me MOLIO DA DOĐEM U MOST .Bezbroj puta sam tebi rekao da SAMO TEBI VJERUJM I IZDAO SI ME ! - napisao je međuostalim Petrina.

Idi na 24sata

Komentari 332

  • fredaster 02.12.2015.

    pravi si dalmatinac, Admine sta mislis da li je Ivo dalmatinac ili HDZ-ovac ?

  • zeljkov1 01.12.2015.

    STIPE PETRINA-moj novi politički idol.Od kada je rekao da sa hdzejom neće ni mrtav ja bi mu podigao spomenik na trgu bana jelačića odmah do njega.

  • zeljkov1 01.12.2015.

    Koji je ovaj MOST-ić smijeh od organizacije,jel stranka niti nisu.Neka pošteni božo petrov,hrvat i katolik,pokaže ovjeren papir od javnog bilježnika,gdje piše da mostić neide u koaliciju sa nijednom opcijom.niti lijevom niti desnom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare