To je to što me zanima!

Petrina o Kolindi: Predsjednica se zaigrala, treba dati ostavku

Nedopustivo je i u jednoj civiliziranoj zemlji da predsjednici rođendanske proslave plaća osoba koja je predmet promatranja obavještajnih službi, kazao je Stipe Petrina
Vidi originalni članak

Nedopustivo je i u jednoj civiliziranoj zemlji da predsjednici rođendanske proslave plaća osoba koja je predmet promatranja obavještajnih službi. Ako bi netko trebao dati ostavku, onda je to predsjednica Republike Grabar-Kitarović, rekao je Stipe Petrine komentirajći odluku predsjednice da smjeni šefa Sigurnosno-obavještajne agencije Dragana Lozančića.

Petrina je nabrojao tri primjera kada se predsjednica "izletila i zaigrala": jedan je razgovor nasamo s Petrovom tijekom konzultacija, drugi kad je pokušala raspustiti Sabor i imenovati tehničku vladu i treći je zahtjev za smjenu šefa SOA-e, javlja HRT.

Petrina nije štedio niti premijera Tihomira Oreškovića. Između ostalog, rekao je da je bi trebao biti svjetan da je njegova politička snaga i moć nula. 

- Došao je tko zna odakle, a za njim se vuku ogromni sudski sporovi. Njemu je namijenjena uloga da odigra jednu rolu za koju će pretpostavljam dobiti neki honorar. Trebao bi agitirati za raspuštanje Sabora i osnovati stranku te se kandidirati - smatra Petrina.

Idi na 24sata

Komentari 198

  • tajsam 11.02.2016.

    hahaha na ovo se covjek moze samo nasmijat, kakav bijednik

  • Bucimir 11.02.2016.

    Nije bitno što kaže nego tko kaže!Pametnom dosta!

  • ikik_1 11.02.2016.

    Još jedan onjko, ti ko da si Milanovićeva papiga

Komentiraj...
Vidi sve komentare