To je to što me zanima!

Petrina zatražio Oreškovićevu ostavku: 'Zatajio nam je TTIP'

Tražim opoziv premijera i djela Vlade zbog TTIP-a koji je zatajen Saboru i zastupnicima, odnosno zbog dolaska tvrtke Monsanto u Hrvatsku - rekao je Petrina
Vidi originalni članak

Nezavisni zastupnik Stipe Petrina u Saboru je zatražio opoziv premijera i dijela Vlade radi prikrivanja ugovora TTIP koji je, ističe, zatajen zastupnicima u Saboru i dolaska Monsanta u Hrvatsku. Petrinu brine najava premijera Tihomira Oreškovića o investitoru zainteresiranim za kupnju deset tisuća hektara zemlje u Slavoniji, a nezavisni zastupnik smatra da je riječ o ulasku multinacionalnih kompanija i GMO-a na mala vrata.

Napomenuo je da nitko ne zna što se krije iza ugovora u Transatlantskom trgovinskom investicijskom partnerstvu o kojem se pregovara, a upitao je i kakva je premijerova uloga u tome. 

- Mi još nismo saznali je li gospodin Orešković došao u Hrvatsku radi instaliranja novih GMO proizvoda, prodaje vode, a vidjeli smo da ima, da se već 54 firme prodaju - izjavio je Petrina. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 214

  • 99roses 07.05.2016.

    da nismo ušli u EU do svega toga ne bi došlo, za to su zaslužne bivše vlade hdz u sdp...zločinačke vlade, izdajice, prodali su nas....Za Oreškovića se to moglo i očekivati, nitko nije glasao za njega, samo je došao, kao grom i z vedra neba, od samoga početka ga nisam pozitivno doživljavala. Čim smo ušli u Uniju, odmah su oni razgranali svoje pipke oko nas, jer cilj im je stihijski porobiti cijelu Europu, tobože nekim savezom, dok je to ustvari velika manipulacija narodima. GMO je nešto najgore što se nam može dogoditi, već sada je "normalno" da ,se oboli od raka, od bebe do starije osobe, jer truju nam iz zraka-aviona zrak, vodu, zemlju, sada još i GMO ovo je stvarno previše. Netko želi uništiti ljudski rod u tome im pomažu poslušne ovčice na državnoj vlasti, nažalost, vlada nam stalno dokazuje da nam je neprijatelj, dok je ovo sada došlo do kulminacije. Orešković treba napustiti svoje mjesto Premijera, na njegovo mjesto staviti pravog hrvatskog čovjeka, koji će nas braniti od zla....

  • IvanVule Fridman_1 05.05.2016.

      **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • piramida 05.05.2016.

    Za sve lazi ili prekrivanja istine se mora odgovarati , ovo sa amerikom je otrov za europu , bolje se dignuti na noge zajedno sa svim europskim snagamackoje su protiv ugovora ali stvarno ugovor je los za nase zdravlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare