To je to što me zanima!

'Petrov je naivčina i izdajica, Most vodi u ralje komunista'

Petrov je i nesiguran - čudne li kombinacije: psihijatar i političar! - ali i posve slijep! Onaj je stari lisac, lopina i prevarant. Neka nam se Bog smiluje! - napisao je Košić
Vidi originalni članak

Sisački biskup Vlado Košić na svom Facebook profilu napao je Božu Petrova i Most zbog "spašavanja komunista koji su hrvatskom narodu nanijeli najviše zla u njegovoj povijesti". 

- Želim izraziti svoje razočaranje Mostom, koje gledam svaki dan na daljinovidnici, slušam njihove teze, zahtjeve i postrojavanje koje su si dopustili kako prema jednoj tako prema drugoj najvećoj političkoj koaliciji ovih proteklih izbora. Riječ je o snazi koja je prema rezultatima izbora dobila treće mjesto na političkoj hrvatskoj sceni. Njihovih 12% osvojenih mandata u Hrvatskom saboru svakako im je donijelo poziciju tzv. jezičca na vagi jer bez njih se ne može sastaviti Vlada - piše Košić.

On proziva Most da su poželjeli više nego što im pripada te da su htjeli biti prvi i svima naređivati, postavljati svima uvjete.

- Sviđa mi se da je Karamarko na kraju odbio u tome sudjelovati, a potez Milanovića ne čudi jer komunisti uvijek lažu i njima laž i prijetvornost ništa ne znači. No, da će Petrov tako nasjesti i odvesti Most u ralje komunista, nisam se nadao. Zapravo sad se pokazuje da to nije most nego mostobran za spašavanje SDP-a tj. komunista koji su hrvatskom narodu nanijeli najviše zla u njegovoj povijesti. Pa jesu li zato bili potrebni izbori i ova već skoro mjesec i po dana duga trakavica? Petrov je i nesiguran - čudne li kombinacije: psihijatar i političar! - ali i posve slijep! Onaj je stari lisac, lopina i prevarant, a ovaj naivčina i zapravo - izdajica. Neka nam se Bog smiluje! - napisao je Košić. 

Idi na 24sata

Komentari 1315

  • JedanLav_1 02.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Rudika_1 24.12.2015.

    dal,,, a za tebe osobno pitanje .Da li ti znaš što znači akademski obrazovan građanin?Meni nije stalo do bodova nego da u slobodnom vremenu zajebavam vas polopismene idiote.Nema većeg gušta nego pratiti komentare "ljudi" sa u vrh glave trogodišnjom srednojm školom kako promišljaju budućnost Hrvatske.Od jučer kako pljuju po čovijeku kojemo ni sto tvojih baba i njenih unuka nisu o stanju ni vezice povezati.Živjeli vi meni u novoj Hrvatskoj.

  • fulir 22.12.2015.

    Netko reče , da biskup sada zove kampere iz savske na puricu, po dobro obavljenom poslu, i onog gospodina, prijatelja neki dan napucanog u selaskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare