To je to što me zanima!

Petrov o susretu u Sheratonu: 'Ne moram na svaki sastanak'

Ne moram biti na svakom sastanku, mi smo svakodnevno u kontaktu. Kada se budu nalazili timovi, bit ćete obaviješteni, poručio je čelnik Mosta Božo Petrov
Vidi originalni članak

Čelnik Mosta Božo Petrov izjavio je u četvrtak kako za danas nije planirana ni sjednica Nacionalnog vijeća niti pregovori između timova Mosta i Domoljubne koalicije. 

Na pitanje zašto nije bio na sastanku s mandatarom Tihomirom Oreškovićem, predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom i zagrebačkim rektorom te predsjednikom Rektorskog zbora Damirom Borasom u Sheratonu odgovorio je: 

- Ne moram biti na svakom sastanku, mi smo svakodnevno u kontaktu. Kada se budu nalazili timovi, bit ćete obaviješteni - rekao je.

Petrov je rekao i kako nije bio u USKOK-u, niti ga je USKOK do sada zvao.

U USKOK-u je u utorak bio glasnogovornik te stranke Nikola Grmoja zbog izjave u intervjuu za N1 da je PNUSKOK nakon izbora čitavo vrijeme pratio Petrova u akciji koja, tvrdi, nigdje nije zavedena.

Njegove izjave demantirao je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić koji je Petrova pozvao na sučeljavanje. Petrov je pak odbio sučeljavanje rekavši da se Ostojić treba suočiti sa saborskim Odborom za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, a ne s njim. Optužio ga je da se bavi tračevima i lažnim optužbama koje iznosi kao dokaz, što je neprihvatljivo.

Idi na 24sata

Komentari 251

  • ledo1 08.01.2016.

    Božo rekao sam već ti ćeš proći kao i svi koji su koalirali sa hadezeom na drugim izborima nećeš proći ni izborni prag samo će za narod već tad biti jako kasno

  • fredaster 08.01.2016.

    dosta mi je kava, pica i ruckova u hotelu idemo negdje na pecenje, kaze Bozo, neko iz prikrajka sramezljivo pita : boze Bozo pa tko to sve placa? odgovor slijedi za dva -tri mjeseca

  • zuluf_52 07.01.2016.

    Najbolje da neideš niti na jedan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare