To je to što me zanima!

Petrov odgovorio Jambi: Na internetu ćemo objaviti baš sve

Želimo da sve bude transparentno i da cijeli Metković i cijela Hrvatska znaju za svaku lipu koju smo dužni i koju smo vratili - rekao na je gradonačelnik Metkovića
Vidi originalni članak

Metkovski gradonačelnik Božo Petrov odgovorio je na optužbe njegova prethodnika Stipe Gabrića Jamba da laže o iznosu gradskog duga. 

'Kako Jambo uopće ima obraza izlaziti u javnost?'

Petrov kaže da ne može vjerovati da nakon svega Jambo ima obraza izlaziti u javnost.

- Na internetu ćemo objaviti detaljnu tablicu s financijskim izvješćima, kao što smo obećali, a to ćemo raditi dva puta godišnje. Želimo da sve bude transparentno i da cijeli Metković i cijela Hrvatska znaju za svaku lipu koju smo dužni i koju smo vratili - rekao je Petrov. 

Na Jambov komentar o lošem proračunu kaže da ne može biti drugačiji nakon njegovih 16 godina na vlasti.

- Što reći o tom čovjeku koji je u vrijeme kada je sam bio gradonačelnik izjavio da se Grad ponaša kao pijani milijarder? - pita se Petrov te dodaje da je novoj administraciji trebalo sedam mjeseci da pronađu podatke o gradskim financijama.

- Imali smo velikih problema s podacima do 2009. godine, jer su oni svi bili na jednom hard disku. A taj hard disk je, divnoga li čuda, izgorio - tvrdi Petrov, koji za svoj posao dobije 3600 kuna mjesečno. 

'Jambo moju plaću potroši za gorivo za svoj novi Mercedes'

Jambo tvrdi kako je nemoguće da s tom plaćom može preživjeti njegova četveročlana obitelj u podstanarstvu.

- Naravno da njemu to zvuči nemoguće kad je moja plaća jednaka iznosu koji on potroši za gorivo za svoj novi Mercedes. Zanima me što misli kako preživljavaju ljudi koji žive na socijalnoj pomoći. Uostalom, moja supruga radi i ima plaću koja je veća od moje. Ako itko sumnja u to da imam dodatna primanja, ja ih pozivam da to istraže - kaže metkovski gradonačelnik.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • pčela 10.01.2014.

    Palac gore.Uz tebe smo (a i cijela poštena Hrvatska).

  • dahhmal 09.01.2014.

    Naravno da takva osoba ne odgovara ni bivšim glavonjama a ni ovima u vladi jer za takve žrtve sigurno Milanović i njegova svita nije spremna dati za Hrvatsku

  • ben hur panonius 09.01.2014.

    bravo Petrov pravi si gospodin,pokazao si da ljubav prema domovini traži i odricanja što tvoj prethodnik nemože shvatiti kao i velika većina vladajućih ti si za njih izdajnik a za nas si svijetlost u mraku u koji su nas tako nemilosrdno gurnuli ostani hrabar narod vapi za poštenim čelnicima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare