To je to što me zanima!

Petrov: Plenkovića je pogodila anemija, a ne riječ veleizdaja...

Njega je pogodila njegova slika u ogledalu, rekao je Božo Petrov za Novu TV na pitanje o razlozima sukoba s Nikolom Grmojom. Dodao je i kako se ne smije događati da premijer kreće u fizički sukob s članom oporbe
Vidi originalni članak

Što se tiče veleizdaje, nije njega pogodila veleizdaja, njega je pogodila riječ ''anemija''. Volio bih građane neka ponovno pažljivo pogledaju tu snimku. Njega je pogodila njegova slika u ogledalu, rekao je Božo Petrov za Dnevnik Nove TV na pitanje o razlozima sukoba s Nikolom Grmojom u Saboru. Dodao je i kako se ne smije događati da jedan predsjednik Vlade kreće u fizički obračun s nekim članom oporbe. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Molio bih ga da adresira svoj gnjev tamo gdje mu je i mjesto. Ako ima unutarstranački problem neka ga rješava - rekao je. 

Petrov je dodao i kako "nam iz fokusa izmiče najvažnija stvar, a to je da Hrvatska ne brine za hrvatske interese, ne zaustavlja Srbiju."

- Srbija ide dalje prema EU, a ne ispunjava kriterije - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • liliana 20.01.2019.

    Božo vi ste krivi što Orešković nije premijer koji je bio najbolji izbor.Ja vam to nisam zaboravila i nikad ne bih glasala za vas zbog toga.Napravili ste autogol.

  • mestar 19.01.2019.

    Sto je to Grnoja pogresno rekao? Pa to ne krije ni predsjednica, premijer ni ostali i jos se hvale sukreacijom politike na balkanu.Treca jugoslavija odnosno eugoslavija se kreira vec dugo, samo se nitko ne usudi od politicara to objavit, pa ce to za njih odradit ti njihovi odbori tako da se ne zna cija je to odluka.

  • Fenix7 18.01.2019.

    Najtužnije od svega je to kaj je kompletna vladajuća garnitura jedna velika bačva pokvarenog krumpira. Imamo potpuno trule ili malo manje trule. A kako vrijeme prolazi, sve se pretvara u jednu veliku septičku jamu. I smrdi, smrdi, užasno smrdi... :((

Komentiraj...
Vidi sve komentare