To je to što me zanima!

Petrov im poručio: 'Nadamo se da odluka SDP-a nije konačna'

Žao mi je što SDP ne prepoznaje razlog zbog čega je potreban konsenzus velikih stranaka iako je u sličnim situacijama u nekim državama on postignut, kaže Petrov
Vidi originalni članak

SDP je u subotu na Glavnom odboru zaključio kako je njima zajednička vlada u kojoj bi bili SDP, Most i HDZ neprihvatljiva, kao i uvjet Mosta da na mjestu premijera bude nestranački čovjek. Zoran Milanović je ustvrdio da s 'ovakvim HDZ-om oni ne mogu surađivati' dok s Mostom mogu te ih pozivaju na daljnje razgovore.

Božo Petrov, čelnik Mosta nezavisnih lista, za Večernji list je kazao kako se nada da odluka SDP-a nije konačna.

– Žao mi je što SDP ne prepoznaje razlog zbog čega je potreban konsenzus velikih stranaka iako je u sličnim situacijama u drugim državama on postignut – komentirao je Petrov zaključke GO-a SDP-a. 

- Nadamo se da njihova odluka nije konačna jer je tek u ponedjeljak rok - rekao je Petrov. 

Grmoja: Nama bi Vrkić bio apsolutno neprihvatljiv

Neki mediji su u subotu plasirali vijest da je Most dogovorio Vladu na čelu s premijerom Ivicom Vrkićem, gradonačelnikom Osijeka.

I dok se Petrov na to samo nasmijao, Nikola Grmoja, glasnogovornik Mosta, te je konstrukcije rezolutno odbacio. 

- Uopće u takvim pregovorima nismo sudjelovali, a kamoli da smo razgovarali o Vrkiću. Nama bi Vrkić bio apsolutno neprihvatljiv. I njega smatramo starim licem, a stalno ponavljamo da novu vlast trebaju legitimirati novi ljudi, nova lica... - rekao je Grmoja.

Idi na 24sata

Komentari 553

  • mzco 14.12.2015.

    Pa valjda je tebi Petrov žao što ti nemaš dovoljno glasova da možeš sam, imaš malo i premalo, već je i vrijeme za ucjenu isteklo, ostalo ti je jedino otići do odvjetnika po ovjerenu izjavu i ispričati se svim građanima kad vidiš što si napisao ašto radiš. Misliš da smo mi budale da ne vidimo što radite.

  • 33beg33 14.12.2015.

    apsolutni rekord je ostvario cjftic 350 minusa za 24 sata

  • Laki00 14.12.2015.

    Petrov zali samo za jednim, kad se odluci na koaliciju s HDZ om u tom momentu se raspadaju, njima je to problem a ne kome bi, zna on od prvog dana da je covik crnog marka ali zna i da pucaju pa bi posto poto htio tripartitnu vlast da bi opstao na politickoj pozornici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare