To je to što me zanima!

Petrov: Prestanimo se dijeliti, rješavajmo probleme zajedno

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov na Facebooku je objavio fotografiju svojeg posjeta Bleiburgu gdje je u petak kod spomenika položio vjenac u spomen na sve žrtve
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov na Facebooku je objavio fotografiju svojeg posjeta Bleiburgu gdje je u petak kod spomenika položio vjenac u spomen na sve žrtve koje su stradale na stratištima u završnim operacijama, ali i nakon završenog Drugog svjetskog rata. 

- Sve žrtve zaslužuju isto poštovanje i pijetet, a režimi koji su doveli do stradanja istu osudu. Prestanimo se dijeliti na mrtvima, a temelje moderne Hrvatske gradimo na Domovinskom ratu, osuđujući uvijek zločine i sve totalitarne i autoritarne režime. Okrenimo se izgradnji bolje i drugačije Hrvatske, prestanimo s podjelama, prestanimo sa "mi ili oni" i rješavajmo zajedno probleme naših građana - poručio je Petrov.

Dodao je kako je vrijeme da Hrvatska prestane biti talac prošlosti i podjela koje nameću neodgovorni političari i na tim podjelama "parazitiraju".

- Nažalost u prošlost se ne možemo vratiti da zaštitimo žrtve, ali možemo budućnost graditi na dobru - zaključio je Petrov.

Idi na 24sata

Komentari 463

  • vox populi 15.05.2016.

    Sereš Petrov pomirićemo se mi ali prvo osuditi i javno istražiti sve komunističke zločine nad Hrvatskim narodom pa tek onda možda a da si pametan kao što umišljaš najvažnija stvar bi ti trebala biti kako provesti lustraciju što je uostalom i obveza po EU, jer bez toga Hrvtsku državu ubrzo čemo izbrisati sa zemljovida pitam se jesi li glup da to shvatiš ili se bojiš,čega se bojiš Božo ovo je naša država.

  • Fighter for Justice 14.05.2016.

    Božo ,pošten i pametan si čovijek.Mostovci upali ste u sabor kao ovce među krvoločne hijene.Jos uvjek vas podržavam i žalim zbog nemoći koju vam smještaju gubitnici izbora.

  • fredaster 14.05.2016.

    boze Bozo ti se sinko moj boris se dobro, parolama, za svoju dobru placu i ostanak u velikom gradu

Komentiraj...
Vidi sve komentare