To je to što me zanima!

Petrov: Zakočit ćemo svaku prodaju nacionalnih interesa

Božo Petrov komentirao je navode o preslagivanju Vlade te se zapitao kojim to interesnim grupama ne odgovaraju promjene. ''To su čisti pokušaji destabilizacije Vlade'', poručio je Petrov
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov u utorak poslijepodne komentirao je navode o rekonstrukciji Vlade te nedavne izjave zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je kazao kako će uskoro biti objavljene novosti oko preslagivanja vlasti. 

- Kojim interesnim grupacijama ne odgovaraju promjene, red i pravosudni aparat. I to baš u trenutku kad se promjene trebaju uvesti. To su čisti pokušaji destabilizacije Vlade, i to baš kad Vlada želi iznijeti akcijski plan reformi. Ovdje se mnogo toga vrti i oko INA-e. Zbog događaja prošlog tjedna jasno je kome smeta ovo. Od početka smo, od izbora ljudi, stavili veto na samo 6 osoba, svi spinovi ne drže vodu. Zalagali smo se za promjene. Nismo kočničari, ali zakočit ćemo  bilo kakvu rasprodaju nacionalnih interesa jer ne želimo napraviti izdaju Republike Hrvatske. 

Čestitam onima koji bi išli na preslagivanje vlasti s onima koji su zbog sumnji za krivična djela bili i u pritvoru - oštro je poručio Petrov. 

Idi na 24sata

Komentari 173

  • andrija8 19.04.2016.

    papio te hdz petrovu.a i tvoji iz cuprije imas endek pa gustaj.

  • nijetebriga 19.04.2016.

    Kocite vi, ti i platforma reforme koje niste ni imali, a ne da znate kako ih provesti... Kocite vi Hrvatsku u svakom pogledu...Nek ste se vi docepali fotelja u vladi pa sad laganin koga briga za reforme... Treba jos sa kadroviranjem dovrsiti...Do kraja mandata ce te stic rasprodat drzavnu imovinu...Sta je to vama...? Ne sramis se ni za stan reci, a sto ga ne bih uzeo, dala mi ga drzava... Dala ti je dok gradjanima ovrhe nad glavama vise, ti uzivas...Gradjani placaju tvoj stan i stanove drugih politickih uhljeba.... Pa nema veze nek je tako, jel'da...? Tebi -vama je supppperrrrrr... Koliko place si se odrekao od kad si drugi potpredsjednik? 00000 Nek si ti ondasnji gradonacelnik Metkovica ljudima svojom sirokogrudnoscu i odricanjem djela place bacio punim zamahom pijesak u oci da bi se pokazao postenim, danas je situacija drugacija, sto vise imas daj jos vise... Nemate vi srama, ne stidite se vi nikoga, ni naroda ni Boga...

  • logite 19.04.2016.

    narcisoidni tip, jos anko kad digne kolet od jakete. uvati se posla i ispuni obacanja koje si dao...ako imas muda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare