To je to što me zanima!

Pevec izašao iz zatvora: 'Hvala Bogu da sam živ i pri sebi'

Ostavljam pakao iza sebe i opraštam svima koji su mi nanijeli zlo, počinjem novi život i gledam u budućnost. Želim vam sretan i blagoslovljen Božić, napisao je Zdravko Pevec
Vidi originalni članak

Zdravko Pevec izašao je iz zatvora, a danas se oglasio na Facebooku. Napisao je kratak post u kojem je sve obavijestio da je 'napokon slobodan čovjek'.

'Dragi prijatelji, na današnji dan prije 11 godina oduzeli su mi firmu Pevec d.o.o. moje životno djelo. Danas dan prije rođenja Isusa Krista ja slobodno mogu reći da za mene od sutra počinje novi život, jer od jučer ja sam slobodan čovjek! Hvala Bogu da sam pored ovog pakla kojeg sam izdržao svih ovih 11 godina ostao živ i pri sebi. Sutrašnji dan je poseban dan, ostavljam taj pakao iza sebe i opraštam svima koji su mi nanijeli zlo, počinjem novi život i gledam u budućnost. Želim vam sretan i blagoslovljen Božić i da ga provedete u krugu svojih najmilijih', napisao je Pevec na Facebooku.

Nekadašnji vlasnik najvećeg hrvatskog trgovačkog lanca izašao je nakon izdržavanja 11-mjesečne zatvorske kazne. Supružnici Pevec, Zdravko i Višnja, proglašeni su krivima za nepripadnu korist od 4 milijuna kuna na štetu tvrtke.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • 25.12.2020.

    Kako došlo tako ošlo!!!Stao nikom na žulj, Da je imao znanja, bio bi i opstao. Oni koji pričaju kako je sve stvorio znanjem, nemaju pojma o ekonomiji.

  • svilaj1 25.12.2020.

    opraštam svima koji su mi nanijeli zlo,a nisi se sjetio da si i ti činio zlo ljudima oko sebe,a pogotovo svoim djelatnicima. tvrtku ti nisu oteli nego si je ti sam upropastio svojim prokletstvom i lakomosti!

  • Lui 14 25.12.2020.

    Želim ti pošteni i iskreni čovječe Sretan i blagoslovljen Božić

Komentiraj...
Vidi sve komentare