To je to što me zanima!

Pevecovim radnicima 500 kuna uskrsnice i kraće radno vrijeme

Osim uskrsnice, koja će ove godine iznositi 500 kuna, Pevec isplaćuje i božićnicu, regres, naknade za novorođenčad, ima redovne sistematske preglede za zaposlenike i edukacije
Vidi originalni članak

Trgovački lanac Pevec u četvrtak je izvijestio da će radnicima isplatiti uskrsnicu od 500 kuna, a njihovi centri neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, dok će u subotu raditi do 18 sati.

"Unatoč velikoj ekspanziji Peveca, kao i brojnim investicijama, najponosniji smo na našu najveću investiciju, a to je ona u naše djelatnike", ističe u priopćenju predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Osim uskrsnice, koja će ove godine iznositi 500 kuna, Pevec isplaćuje i božićnicu, regres, naknade za novorođenčad, ima redovne sistematske preglede za zaposlenike i edukacije, naglašava Lovrinčević.

"Naš cilj je, ukoliko ostvarimo poslovni plan, neto plaću u našim dućanima dići na minimalno 5.000 kuna", kaže predsjednik Uprave Peveca. 

Inače, Pevec posluje u svim krajevima Hrvatske i ima 24 prodajna centra u kojima kupci mogu kupiti proizvode iz sedam različitih programa. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Cipelcug 18.04.2019.

    Drago i je zbog njihovih radnika.

  • 18.04.2019.

    Iz Peveca samo dobre vijesti. Ulažu u zaposlenike, sponzoriraju paraolimpijce.. Stvarno možemo biti ponosni što hrvatska takvu firmu

Komentiraj...
Vidi sve komentare