To je to što me zanima!

Photoshopom joj skrili dekolte da ne izgleda 'preženstveno'?

Fotografija zastupnice koju su stavili na službene internetske stranice parlamenta Kanade je kompjuterskom obradom izmijenjena kako bi joj sakrili dekolte
Vidi originalni članak

Kanadska zastupnica Rathika Sitsabaiesan (29) našla se u središtu "Photoshop skandala" nakon što je vlast navodno ocijenila kako njena fotografija "previše otkriva". Fotografija koju su postavili na službene internetske stranice kanadskog parlamenta je kompjuterskom obradom izmijenjena kako bi joj sakrili dekolte. 

Izvorna fotografija od nedavno je počela kružiti internetom, a izmjene su očite, piše Daily Mail. Feminističke udruge odmah su reagirale te su zaključili kako su na fotografiji Rathiku željeli prikazati "manje ženstvenom". Nije poznato je li izmjenu zatražila ijedna stranka u parlamentu, njen ured ili voditelji internetske stranice.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mrbajo 28.09.2011.

    ako su ovo jedni od večih problema u kanadi onda se definitivno želim preseliti tamo..

  • mališa 28.09.2011.

    E to je državni problem,a ne ovi naši problemi kao Ina, Podravka Cesting, farbanje tunela, Bandićev wc od 100000,00 kuna, Fima, tajni računi, neisplaćene plaće radnicima i mnogi drugi nevažni problemi.

  • Universalis 28.09.2011.

    Bolje da ima u glavi nego u sisama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare