To je to što me zanima!

Picula i Vidović su glasovali protiv SDP-ovih lista za izbore

Kako se neslužbeno doznaje, razlog zbog kojeg se dvojac protivio listama bio je taj što među kandidatima SDP-a nije i Vidović. Milanović je uzvratio kako je s Vidovićem ranije dogovorio kako neće biti na listi
Vidi originalni članak

Glavni odbor SDP-a jednoglasno je u četvrtak potvrdio kandidacijske liste za predstojeće parlamentarne izbore, koje je prethodno utvrdilo Predsjedništvo stranke, na kojem su protiv predloženih lista glasovala dvojica članova, Tonino Picula i Davorko Vidović.

Kako se neslužbeno doznaje, razlog zbog kojeg se dvojac protivio listama bio je taj što među kandidatima SDP-a nije i Vidović, a argument je bio da je Vidović jedini član Predsjedništva koji nije ni na jednoj izbornoj listi, uz Piculu i Biljanu Borzan, koji su na dužnosti zastupnika u Europskom parlamentu, nespojivom sa zastupničkom dužnošću u Hrvatskom saboru. 

Predsjednik stranke Zoran Milanović na to je, kako se doznaje, uzvratio kako je s Vidovićem ranije dogovorio kako neće biti na listi, nego na funkciji u izvršnoj vlasti, što je nakon sjednice Glavnog odbora potvrdio i novinarima, no Picula i Vidović ostali su pri svom stavu i glasovali protiv predloženih lista.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • zemuncevic 30.07.2016.

    U SDP-u kandidati mogu biti samo Srbi i Jugosloveni moj Vidovicu i Picula!!!!

  • bajica1009 29.07.2016.

    Jakovina je uvodio red i poštivao rokove oko isplate koliko je bilo moguiće običaj je da se sve brzo zaboravlja ali zaostala plačanja HDZ vlade su isplačivana još dvije i po godine njegovog mandata, i uvođenjem čistog stanja je smetalo mnogima koji godinama love u mutnom pa se sada bacaju kako smo izgubili na mnogim segmentima a što evidencije nisu bile točne i što to nitko nije provjeravao nisu pitali bivšeg ministra ili premijera.

  • bajica1009 29.07.2016.

    Milanović je napravio dobar posao to je pokazatelj i ovaj rast BDP-a koji nije padao kako su mnogi predviđali iako ova izdajnička nehrvatska vlada ne samo da nije pomogla već je odmogla svojim neradom i nesnalaženjem, a sve na plodovima rada Zokijeve vlade sada počinje bitka za iduču godinu kada će se tek vidjeti dali smo krenuli naprijed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare