To je to što me zanima!

Piercing joj na silu stavio na genitalije zbog pornića

Istra: Prema ženinoj priči, napaljenom suprugu na internetu je za oko zapeo genitalni piercing. Tako je “poludio” da je na silu ženi probušio spolovilo
Vidi originalni članak

Moj suprug se posljednjih nekoliko godina čudno ponaša. Noći i noći provodi surfajući internetom. Neprestano gleda pornografske stranice, počela je žena (45) pričati svoju priču istarskoj policiji. Kako je kazala policajcima, supruga više nije mogla prepoznati. Internet mu je zamijenio stvarnost. Čak je i kolegama na poslu 45-godišnjak bio malo čudan. Uočili su visoke račune na službenom mobitelu jer je stalno “visio” na takozvanim hot-line brojevima. Prema ženinoj priči, napaljenom i nezasitnom suprugu na internetu je za oko zapeo genitalni piercing. To ga je posebno uzbuđivalo. Toliko je “poludio” da je maštariju poželio pretvoriti u stvarnost. Počeo je nagovarati suprugu da si napravi piercing na genitalijama. Nesretna žena je suprugov naum kategorički odbijala. No muškarac se nije smirivao i dalje je bjesomučno navaljivao i inzistirao. Jedne večeri, krajem prošlog ljeta, nasilni muškarac zaskočio je suprugu. Bacio ju je na krevet i snažno pritisnuo tijelom. Nesretnica se bezuspješno pokušavala osloboditi. Vikala je i molila ga da prestane. Muškarac se nije obazirao na njezino zapomaganje. Nije se zaustavljao. Odlučio je na silu ostvariti svoj naum. Najprije je, kaže, osjetila neko probadanje i neizdrživu bol “tamo dolje”, da bi malo kasnije ugledala piercing na svojem spolovilu izrađen od obične žice promjera nekoliko centimetara. Zbog nestručno izvedenog zahvata nesretna 45-godišnjakinja je danima trpjela nesnosne bolove. Kada joj se rana počela crvenjeti i naticati, nije vidjela izlaza. Odlučila je sama ukloniti metalnu žicu. Otišla je do garaže, uzela kliješta te prerezala prisilno stavljeni piercing. Komad otrgnute žice odmah je odnijela u policiju i prijavila nasilnika. Traumatizirana žena u međuvremenu se odselila od nasilnog supruga. Istarska je policija potkraj prošle godine protiv njega podigla kaznenu i prekršajnu prijavu zabog nasilja u obitelji.
O proživljenoj traumi žena nije željela govoriti. Kaže da će o slučaju javno progovoriti tek kada se okonča sudski postupak s kojim nije zadovoljna, a koji je zbog zaštite identiteta žrtve proglašen tajnim. Dokaže li mu se krivnja, nasilni 45-godišnjak mogao bi zaraditi i do tri godine zatvora. Kako smo neslužbeno saznali, kolege s posla muškarca su prozvali Piercing.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • hogarko 05.05.2009.

    Tribala je i ona njega dobro uspavat pa mu probušit glavić barem svrdlom broj 8 pa stavit jednu kariku od lanca.Bolesnik šta više reć.

  • lula 05.05.2009.

    bože sačuvaj kakvih sve luđaka sve ima na svijetu..

  • Zlatko76 05.05.2009.

    Hmmm...malo je nelogična njena priča. Kako ju je sam uspio i držati i staviti \"pirsing\" na spolni organ ako se je ona opirala i micala ??? Zašto je tek nakon PAR DANA otišla u garažu i skinula taj pirsing ??? Išla ga je skinuti tek kad se zacrvenio. Znači da se nije zacrvenilo nebi ga još skidala ?! Mogla ga je odmah skinuti kad je on izašao iz kuće ili slićno ako se je njega već bojala. Ne branim tog kretena, već mi je njena prića malo nelogična.

Komentiraj...
Vidi sve komentare