To je to što me zanima!

Pijan bježao od policije, na šest raskrižja prošao kroz crveno

U bijegu pred policajcima, 34-godišnjak je počinio još nekoliko prekršaja u stjecaju (prijelaz preko uzdužne neisprekidane crte na kolniku, vožnja u suprotnom smjeru, naglo usporavanje – kočenje i drugo)
Vidi originalni članak

Muškarac (34) iz Koprivnice izazvao je pravi kaos na zagrebačkim cestama prošle subote. Naime, policija je zaustavila muškarca oko 2.20 sati na raskrižju Ulice kneza Branimira i Mandlove ulice u automobilu Ford Focus koprivničkih registracijskih oznaka te su mu utvrdili 0,82 promila alkohola u krvi.

Tijekom postupanja, unatoč tome što ga je policija zaustavila, muškarac se dao u bijeg. Nastavio je Mandlovom ulicom te se nije zaustavljao na upozorenja policajaca. Ušao je potom u suprotni smjer na Ulici Dubrava te je na šest raskrižja prošao na crveno svijetlo (raskrižja Avenije Dubrave i Grižanske, Avenije Dubrave i Ulice Klin, Zagrebačke i Kneza Branimira, Zagrebačke i Ulice kaktusa, Ulice Ljudevita Posavskog kod trgovačkog centra te kod raskrižja Ljudevita Posavskog sa Slavonskom avenijom i Ulicom Mije Haleuša).

U bijegu pred policajcima, 34-godišnjak je počinio još nekoliko prekršaja u stjecaju (prijelaz preko uzdužne neisprekidane crte na kolniku, vožnja u suprotnom smjeru, naglo usporavanje – kočenje i drugo). Oko 2.35 sati na Čulinečkoj su ga cesti policajci zaustavili, a budući da je prilikom dovođenja u policijsku postaju pokušao pobjeći, svladan je uz uporabu sredstava prisile.

Osumnjičenom je pružena liječnička pomoć te su utvrdili da nije ozlijeđen, a nakon toga je smješten u posebne prostorije na otrežnjenje. Nakon prekršajne obrade prepraćen je na Prekršajni sud u Zagrebu. Zbog počinjenih prekršaja sudac ga je kaznio ukupnom novčanom kaznom u iznosu većem od 23.000 kuna, kao i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 12 mjeseci, izvijestila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • CoinMaster 26.02.2019.

    Dobro da nitko ni kriv ni dužan nije poginuo.

  • drogec 25.02.2019.

    0.85 hahahaha koji amater neki se sa toliko bude

  • lakej999 25.02.2019.

    slab pokušaj za skidanje splita sa trona grada slučaja....možda da je na alkoholnu podlogu dodao nešto bijelo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare