To je to što me zanima!

Pijan i bez vozačke naletio na dvije žene na nogostupu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pješakinje su teško ozlijeđene. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće, a nakon pola sata policija ga je našla kod kuće. Imao je 1,17 promila alkohola
Vidi originalni članak

Vidio sam sedam ili osam policijskih vozila, a od ljudi sam čuo da su dvije žene izašle iz kafića i krenule kući. Prešle su nekih 50 metara, a na njih je onda naletio pijani vozač, rekao je naš čitatelj Nenad koji je video snimio u ponedjeljak oko 23:30 sata u Krapinskoj ulici u Zagrebu. PU zagrebačka je izvijestila da je pijani Vjekoslav P. (25), bez položenog vozačkog ispita, vozio Mitsubishi Lancer zagrebačkih registracija kojem je istekla prometna dozvola. Kad je došao do broja 45 prebrzo je ušao u zavoj i prešao u suprotnu traku. Onda je udario u rubni kamen i sletio na nogostup, na kojem je naletio na dvije pješakinje. Auto je nesretnu Andreu S. (38) i Draganu K. (25), inače djelatnice RTL-a, odbacio na travu. Mitsubishi se zanio, naletio na metalne stupiće i na njima se konačno zaustavio. Obje žene su teško ozlijeđene i Hitna ih je odvezla u bolnicu. Nakon prometne nesreće vozač Mitsubishija odšetao je kući, gdje ga je nakon pola sata pronašla policija i odvela na otrježnjenje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sofi 15.04.2008.

    Kad će u ovoj državi shvatiti da oduzimanje vozačke ništa ne znači idiotima kao što je ovaj iz teksta. Takvima treba oduzeti auto, pa onda neće imati s čim voziti i prouzročiti nesreće.

  • black25 15.04.2008.

    20 godina zatvora za ovog debila i to je to. Idućeg koji to opet ponovi isto na 20 godina, pa da vidimo koja će se iduća pijana prištava junačina odvažiti sjesti za volan i riskirati tuđe živote.

  • Kakma 15.04.2008.

    pregaziti zatim pobjeci,najgori i podmukliji prekrsaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare