To je to što me zanima!

Pijan im se Puntom zabio u aute parkirane u dvorištu

Čitateljica 24sata sjedila je u subotu oko 19.20 sa sestrom i njezinim dečkom u svojoj obiteljskoj kući u Mariji Bistrici. Prenuo ih strašan prasak
Vidi originalni članak

Prestravili smo se! Jako je lupilo. Ja, sestra i njezin dečko odmah smo izašli u dvorište vidjeti što se zbilo, rekla nam je čitateljica iz Marije Bistrice. U dvorište njihove obiteljske kuće u Šopčevu prolazu 14 u subotu oko 19.20 sati uletio je Fiat Punto. Udario je u parkiranu Daciju Logan, a ova se odbila u Audi 8. Audi se potom zabio u zid kuće i oštetio fasadu.
- Srećom, nikom ništa nije bilo. Vozač je odmah izašao držeći dokumente u rukama. Bio je miran. Valjda je znao da je kriv jer se na njemu vidjelo da je pijan - prisjetila se čitateljica. Iz Policijske uprave krapinsko-zagorske potvrdili su da je vozač (26) zbog brzine sletio s kolnika i uletio u dvorište obiteljske kuće. Priveli su ga. U krvi je imao 2,06 promila alkohola. Prijavit će ga.
- Njegovo osiguranje podmirit će nam štetu na oštećenim automobilima. No nisam sigurna hoće li nam itko nadoknaditi štetu na fasadi, koju smo postavili prije mjesec dana - dodala je čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kk666 12.01.2009.

    opet alkohol - jasna poruka vladi - uvest zakon o zabrani konzumiranja alkohla na javnim mjestima

Komentiraj...
Vidi sve komentare