To je to što me zanima!

Pijan izletio s ceste, pa napao i ozlijedio čak trojicu policajaca

Nakon što je pijan izletio s ceste autom koji je vozio bez vozačke, muškarac je u mjestu Satrić nasrnuo na policajce kad su mu ponudili alkotest. Trojica su lakše ozlijeđena
Vidi originalni članak

Nije bilo dovoljno 40-godišnjaku skriviti prometnu nesreću (u kojoj srećom nije bilo ozlijeđenih), nego je potom pijan napao policajce pristigle na očevid. Uspio ih je tako alkoholiziran nakon izlijetanja s ceste ozlijediti čak trojicu!

Kako doznajemo u splitskoj policiji, u nedjelju u 22.20 sata na cesti D1 u mjestu Satrić došlo je do prometne nesreće s materijalnom štetom.

Iz policije u priopćenju navode da je vozač Mazde izletio s ceste pijan i bez položenog vozačkog ispita. Dodaju kako je, "po dolasku na mjesto događaja prometne nesreće, policijski službenik 40-godišnjaku ponudio alkotest, na što je ovaj počeo vrijeđati policijske službenike, te je jednog od njih i fizički napao, udarivši ga nogom u prsa".

Savladali su ga uz uporabu sredstva prisile, a u svemu su lakše ozlijeđena tri policijska službenika, dok 40-godišnjak nije ozlijeđen. Priveli su ga, a kad se otrijezni, nad njim će provesti kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mitoikorupcija_1 10.09.2018.

    Ti su dobri on pijan ozljedio njih trojcu!smijurija od policije je to onda nazalost

  • manuel4 10.09.2018.

    Nije ih trojicu ozljeddio nek su se ozljedili pri uporabi sredstva prisile. Najvjerojatnije su to sitne ogrebotine koje su nastale na koljenima i sl. Posto je uporaba nakvjerojatnije bila na asfaltu. To su uobicajene ozljede od kojih portal 24 sata radi dramu kako bi policajce prikazao nesposobnim i povecao citanost.

  • JaSamBog 10.09.2018.

    Pripadnik određene manjine čije se ime ne smije spominjati radi političke korektnosti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare