To je to što me zanima!

Pijan je Mercedesom udario u šator i pregazio Talijanu ruku

Zbog ozljeda Talijan je završio u OB Pula gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen te je pušten na kućnu njegu. Policija je 64-godišnjaku iz Poljske privremeno oduzela vozačku
Vidi originalni članak

Jedna je osoba samo pukom srećom lakše ozlijeđena u prometnoj koju je u srijedu, 20. kolovoza pod utjecajem alkohola izazvao 64-godišnji Poljak.

Nesreća se dogodila kada je 64-godišnji poljski državljanin pod utjecajem alkohola od 1,91 promila upravljao automobilom Mercedes, poljske registarske oznake, kolnikom nerazvrstane ceste koja vodi kroz autokamp na području Puntižele u Puli.

Uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti zbog alkoholiziranosti, automobilom je prešao na zemljani teren, udario u šator i kotačem prešao preko ruke 40-godišnjeg talijanskog državljanina koji je spavao u šatoru.

Zbog zadobivenih ozljeda Talijan je hitno prevezen je u OB Pula gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen te je pušten na kućnu njegu.

Policija je 64-godišnjaku privremeno oduzela vozačku dozvolu, smjestila ga u posebne prostorije policije do otriježnjena, te mu poradi počinjenih prometnih prekršaja uručiti prekršajni nalog.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 22.08.2019.

    Za svakog iznajmljivača noćna mora...Talijani i Poljaci.

  • 22.08.2019.

    Pa dobro Dalmoši, što ste navalili na Talijane?????

  • maxim m 22.08.2019.

    biće zanjeg ne vridi novi zakon,pijan,zgazia čovika a oni mu saam vozačku uzeli...privremeno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare