To je to što me zanima!

Pijan je mlatio ženu dok se nije onesvijestila, policija ga pustila

Policija je muškarca (43) pustila kući nakon što se otrijeznio i nakon što su podigli prijavu iako ga sumnjiče da duže vrijeme tuče ženu i dvoje maloljetne djece
Vidi originalni članak

Policija u Kaštelima uhitila je muškarca (43) jer je pijan tukao suprugu sve dok nesretna žena nije izgubila svijest. Prijavili su ga državnom odvjetništvu, a nakon što se otrijeznio u postaji, pustili su ga da se brani sa slobode. Sumnjiče ga da duže vrijeme tuče suprugu i dvoje maloljetne djece. Žena je odbila liječničku pomoć. 

Za nasilničko ponašanje prijavljen je još jedan Kaštelanin (50) koji zadnje tri godine tuče ženu i dvoje maloljetne djece. Ponižavao ih je, vrijeđao i tjerao iz kuće te razbijao po stanu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • xyja 28.12.2010.

    nije to ništa čudno.sad će žena i djeca na psihološka testiranja i praćenja a on će dobit putovnicu da se izgubi iz vidokruga dok ne počne suđenje.i tako sve do zastare,a onda će žena morati svima dokazati da je normalna.ovo govorim iz iskustva koje skupljam punih 5 godina i očito se još ništa nije promjenilo.

  • lija_35 28.12.2010.

    sramota od policije i države i sve skupa.mene zatvore u bajbukanu na 10 dana zbog neplaćene kazne a gospodin udara i udara i nitko mu ništa ne može..SRAMOTA!

  • Determinator 28.12.2010.

    Nije ga policija pustila nego prekršajni sudac ili sutkinja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare