To je to što me zanima!

Pijan je prijetio supruzi i djeci: Sve ću vas ubiti i zapaliti kuću

Pijani 48-godišnjak koji je prijetio supruzi i djeci da ide po oružje i da će ih sve pobiti i zapaliti ispitan je zbog četiri kaznena djela prijetnje. Sutkinja mu je odredila istražni zatvor
Vidi originalni članak

Općinsko državno dovjetništvo u Varaždinu ispitalo je 48-godišnjaka zbog četiri kaznena djela prijetnje. Sumnjiči ga se da je 7. listopada ove godine u obiteljskoj kući u Druškovcu u pijanom stanju rekao svojoj supruzi i troje djece da ide po oružje i da će ih sve ubiti ako ih nađe u kući kada se vrati.

Zbog njegovih prijetnji, ukućani su pobjegli u kuću u Ivancu. Sumnja se da je osumnjičeni nakon toga mobitelom rekao svom sinu da se svi moraju vratiti kući jer će inače zapaliti klijet i obje kuće zajedno s njima te da će sutra ubiti suprugu.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu, prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 48-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.  

Idi na 24sata

Komentari 10

  • day 23.10.2018.

    pitam se samo da li je policija oduzela to oružje kojim prijeti svojoj obitelji...barem za početak

  • 23.10.2018.

    Sada postoje dvije verzije koje će se dogoditi: prva je ta da se radi o "kroneru" koji inače radi senzacije i sr*nja, ali će se malo smiriti, jer zapravo je se*onja koji samo voli tlačiti slabije od sebe kad se narolja - laje, ali ne grize i tako će nastaviti dok se ne razvedu ili će ga obitelj trpiti godinama i pomiriti se s tim da je on takav. Druga verzija je ta da će se ubrzo, što je vrlo izvjesno, vratiti kući svojim "najmilijima", nastaviti gdje je stao i prije ili kasnije, djelomično ili u cijelosti, stvarno i napraviti ono čime prijeti. Znači to su verzije i nije sigurno koja će se dogoditi. Ono što JEST sigurno u ovom i u svim drugim sličnim slučajevima je činjenica da sustav gotovo nikako neće pomoći potencijalnim budućim žrtvama, jer se, unatoč svoj sili naoko dobrih zakona, sustav zapravo ne zna nositi s tom problematikom. Za neke stvari kriv je loš sustav, za neke naš opći mentalitet, ali bez obzira tko ili što je krivac, činjenica je da stvari ne funkcioniraju dobro.

  • MAMUNAMEGALO 23.10.2018.

    Neće Rokiju niko govorit šta će on

Komentiraj...
Vidi sve komentare