To je to što me zanima!

Pijan je trčao i ubadao nožem prolaznike: Petero ozlijeđenih

Muškarac je napao ljude blizu željezničkog kolodvora Gare du Nord u Parizu oko ponoći u utorak. Svih pet ranjenihodvezeni su u bolnicu, no srećom nitko nije u životnoj opasnosti
Vidi originalni članak

Serija bizarnih napada završila je uhićenjem muškarca pod utjecajem alkohola, a koji je odveden u policijsku stanicu na triježnjenje. Nož kojim je ubadao prolaznike pronađen je na ulici. 

Odjeća mu je bila puna krvi kad je uhićenu u ranim jutarnjim satima u srijedu, a kroz dan bi ga tužitelji trebali ispitati. Optužit će ga za napad s namjerom te istražiti motive iza njih. 

Nitko od petero ranjenih nije u životnoj opasnosti, a gospođa koju je napadač pokušao napasti u potpunosti je izbjegla ozlijede zbog debele odjeće koju je nosila, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 19

  • _l_ 15.02.2018.

    ja kad sam pijan nemrem ni hodat a kamo li trčat

  • StapickoKasika 14.02.2018.

    Papa: A sto ne pomognete migrantima. Naostrit nozeve i dat kondome za silovanje.

  • zvjezdana pikl_1 14.02.2018.

    Nasilje svuda po svjetu toleriran i nedovoljno kažnjen.Svaki čovjek koji je kažnjen pijan ili trjezan trebao bi biti u registru koji se ne briše iarhivi koja pokaže stvarnostranje. Zna se tko to možr zatražiti:Poslodavci,sudovi pri novom kažnjavanju i sve ostale institucije. Djecu ne bi mogli dobiti pri rstavi a pazili bi zbog zspošljavanja dal bi to napravili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare