To je to što me zanima!

Pijan je ubio dvije žene: Dobio tek četiri godine i pet mjeseci

Ivan Nađ (47) nagodio se s tužiteljstvom. On je 29. prosinca 2011. pijan vozio kamion i naletio na tri pješakinje. Dvije je usmrtio, a treća je zadobila teške ozljede
Vidi originalni članak

Ivan Nađ (47) nagodio se s tužiteljstvom te je na Općinskom sudu u Bjelovaru nepravomoćno osuđen na četiri godine i pet mjeseci zatvora. 

Vozač kamiona je 29. prosinca 2011. dobrano pijan, utvrđeno mu je 2,18 promila alkohola u krvi, oko 17.20 sati udario u auto, a potom i u tri pješakinje koje su se nalazile iza osobnog automobila. 

Na mjestu je od siline udara preminula Ana Bortot (69), a Irenka Krejči (72) podlegla je ozljedama u bolnici. Njezina, tada 50-godišnja kći, bila je teško ozlijeđena i liječnici iz pakračke bolnice uspjeli su joj spasiti život. 

Pijani vozač nakon naleta na pješakinje nije se zaustavio. Policija ga je nakon nesreće pronašla u obližnoj gostionici. Ispred kafića bio je kamion koji pripada lokalnom dobrovoljnom vatrogasnom društvu Brekinjska. 

Nađ, dugogodišnji član DVD-a, četiri godine i pet mjeseci dobio je jer je usmrtio dvije žene, a jednu teško ozlijedio, a zbog ne pružanja pomoći unesrećenoj četiri mjeseca. Kako je jedinstvena kazna uvijek manja od zbroja pojedinačnih sud ga je osudio na četiri godine i pet mjeseci robije.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • picuskin 02.02.2013.

    To je još dobro,kad sud utvrdi da je Horvatinčić nevin i da su Talijani napravili samoubistvo bacajuči se pod njegov gliser,to če biti iznenađenje.

  • 02.02.2013.

    NAGODBA ? Za što? Možda je propjevao o nekom lokalnom macanu ili aferi ?

  • ivič 01.02.2013.

    ubije dvoje ljudi dobi tako malo a onaj Paravinja maksimum!ubojstvo je ubojstvo kako god da se desi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare