To je to što me zanima!

Pijan je zgazio curicu (3), a već mu vratili dozvolu

Mladić (23) je pijan automobilom naletio na majku i kćer koju je ona vozila u kolicima. Lana (3) je stabilno i liječnici kažu da neće biti većih trauma
Vidi originalni članak

Naša Lana je stabilno i gotov je nalaz CT mozga i tijela. Liječnici kažu da neće biti većih trauma. Slomila je vilicu i ima posjekline na licu, što sad saniraju, rekla nam je Mirjana Novak iz međimurskog mjesta Belica. Na nju i njenu trogodišnju kćerkicu, koju je vozila u kolicima autom je naletio pijani 23-godišnjak. Lana se probudila iz anestezije i na intenzivnoj je njezi. Liječnici trebaju odlučiti hoće li joj operirati slomljenu vilicu. Prije šest godina Mirjana Novak je pobacila dječaka nakon što se u njihov auto zabio pijani vozač. Policija je vratila dozvolu 23-godišnjaku čiji su se roditelji, doznajemo, ispričali Laninima.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Nizozemac 08.05.2010.

    Kooja isprika vrijed ovoga sto je ovaj Manijak napravio.Puna podrska roditeljima a tog pijanog balavca treba dobro procesljat .Vratili Dozvolu a jel dobio i sto Alkohola uz dozvolu????????????????????????????????????????????????

  • buby25 08.05.2010.

    hrvatska policija-mito i korupcija...jos jednom dokazano

  • tunusmaximus 08.05.2010.

    dajte mu još i novi auto.....nemreš vjerovati ..koji bulltish

Komentiraj...
Vidi sve komentare