To je to što me zanima!

Pijan lupao po autu u Splitu, u drugi se zabijao i pratio ljude do Lovrinca. Dvoje je ozlijeđenih

Splitska policija uhitila je muškarca (37) koji je pijan u subotu udarao po jednom autu i zabio se u njega, a iste je večeri udarao i po drugom autu te se se zabio više puta u njega vozeći za ljudima prema Lovrincu
Vidi originalni članak

Splitska policija dovršila je istragu nad 37-godišnjakom koji je u subotu navečer u Splitu pijan divljao i ugrozio živote drugih ljudi.

Kako se navodi, istragom su utvrdili sumnju da je prvo oko 22 sati pijan zaustavio svoj auto, izašao iz njega i pokušao oštetiti brisač na drugom vozilu. Tu se vratio u svoj auto i vožnjom unatrag oštetio isto vozilo, te su udaljio.

TEŠKA NESREĆA Jedan čovjek ozlijeđen u sudaru auta i motora u Kaštel Gomilici

Također, utvrdili su sumnju i da je iste večeri oko 21.50 sati oštetio još jedan automobil tako što je udarao po njemu, nakon čega je sjeo u svoj auto i njime udarao u vozilo u kojem su se nalazili oštećene osobe.

Kada su se vozilom pokušali udaljiti, muškarac je krenuo vozilom za njima i pokušavajući ih sustići nekoliko puta je udario u vozilo, nakon čega se na području Lovrinca udaljio u nepoznatom smjeru.

TROJE LJUDI OZLIJEĐENO Detalji sudara u Puli: Sudarili se tinejdžeri, ozlijeđena i djevojka

Dvije osobe iz vozila zatražile su liječničku pomoć i zadobili su lakše ozljede.

Policijski službenici su u subotu navečer pronašli 37-godišnjaka. Nalazio se u vidno rastrojenom stanju i odveden je u bolnicu gdje je zadržan. Nakon otpuštanja iz bolnice 37-godišnjak je doveden u službene prostorije i nad njim je provedeno istraživanje, te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava zbog postojanja sumnje u počinjenje tri kaznena djela.

Sumnjiče ga za Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i dva kaznena djela Oštećenja tuđe stvari. 
 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MilanMacimudan 15.02.2024.

    Jel cijepljen?!

  • petarpan242 13.02.2024.

    loša roba

  • 12.02.2024.

    Ono normalan dan u Splitu

Komentiraj...
Vidi sve komentare