To je to što me zanima!

Pijan muškarac s mačetom upao u požešku HVIDR-u

Unatoč tome što nikome nije prijetio, pozvali su policiju koja ga je alkotestirala i utvrdila da ima 2,59 promila alkohola. Oduzeli su mu mačetu
Vidi originalni članak

K.B (34) je u subotu s društvom bio u prostorijama požeške HVIDR-e. On i društvo tog su dana malo više popili.
- U jednom trenutku, najvjerojatnije zbog pijanstva, pao je pored šanka. Ustao se i izašao iz prostorija da bi se nedugo iza toga vratio s mačetom u ruci - rekao je Krunoslav Kokić, glasnogovornik PU Požeško-slavonske. Neslužbeno doznajemo da su ga ostale kolege zadirkivale, što ga je najvjerojatnije navelo da se vrati s mačetom dugom oko pola metra.
- Nikome nije prijetio, niti je mahao mačetom, ali prema Zakonu o oružju ne možete ulicom niti u javnim prostorijama biti s takvim oružjem u rukama - rekao je Kokić. Unatoč tome što nije prijetio pozvana je policija koja je pijanog K.B. alktoestirala i utvrdila da ima 2,59 promila alkohola.
- Nije se opirao niti je vrijeđao policajce, no, pošto je bio u pijanom stanju priveli smo ga u prostorije policije da se otrijezni - rekao je Kokić. Mačeta mu je oduzeta, a kada se otrijeznio uručena mu je kaznene prijava. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pike75 28.09.2009.

    Pa kakva smo mi to zemlja postali da si čovjek ne može malo popiti i mahati s mačetom???Otkada je IVO otišao svi smo postali tužni,rastrojeni pa tako i taj siromah.Sve su mu uzeli,nitko ga ne priznaje i povrh svega nema njegovog IVE... A baš kada smo trebali ići dalje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare