To je to što me zanima!

Pijan prijavio ubojstvo dvoje ljudi, potom vrijeđao policajce

Muškarac (71) je nazvao operativno komunikacijski centar Policijske uprave i tražio policijsku intervenciju u mjestu Novo Selište. Rekao je da je ubijeno dvoje ljudi
Vidi originalni članak

Policija je kazneno i prekršajno prijavila 71-godišnjeg muškarca iz Petrinje, koji je na broj 192 nazvao operativno komunikacijski centar Policijske uprave i tražio policijsku intervenciju  u mjestu Novo Selište. Prijavio je ubojstvo dvoje ljudi, a na dojavu navodnog zločina policijska ophodnja je odjurila na adresu koju im je naveo. 

Dočekao ih je u dvorištu i odmah počeo vrijeđati. Ubrzo su utvrdili da se radi o lažnoj dojavi, a  71-godišnjak je bio vidno alkoholiziran. Odbio je alkotest pa ga je policija uhitila i zadržala u postaji do otrježnjenja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • cosmic1974 08.08.2012.

    Capafiori ..znam da taj pojam nema veze s Alkom ali nema veze ni s alkoholom u članku piše da je bio alkaliziran ....baš sam zato to i napisala kako bilo da bilo ja mogu pogriješiti ali jedan novinar koji za to prima plaću bi trebao pripazit što i kako piše

  • vilim 08.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • sunsurfer 08.08.2012.

    deda si je popio.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare