To je to što me zanima!

Pijan se traktorom zabio u kuću u mjestu Kaptol: Napuhao je 1,86 promila alkohola u krvi

Vozač je pod utjecajem alkohola upravljao traktorom, sletio je vozilom s kolnika te prednjim dijelom vozila udario u stup prometnog znaka, a potom u obiteljsku kuću, napisala je policija
Vidi originalni članak

Pijani traktorist (61) u četvrtak popodne oko 15.40 sati izletio je s ceste te se zabio u obiteljsku kuću u Kaptolu, javlja PU požeško-slavonska. Vozač je prvo sletio s kolnika te prednjim dijelom vozila udario u stup prometnog znaka, a potom u obiteljsku kuću u vlasništvu 57-godišnjaka. Nakon toga, traktorom se prevrnuo na bok i pao. 

Kako javlja PU požeško-slavonska vozač je lakše ozlijeđen te protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Posla s pijanim vozačem je imala i PU karlovačka koja je na području Ogulina zaustavila pijanog mladića (21), koji je vozio s 1,77 promila alkohola u krvi. Mladić je isključen iz prometa te ga čeka određenje kazne.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • urnebes 08.09.2023.

    moj punac kaže da taj nije za pit alkohol, kad je on pravio vozački, doduše ne kod nas nego na zapadu, u to vrijeme dozvoljena granica za vožnju je bila 1.3 promila, i netko ko je normalne visine i težine mogao je popit 5 piva bez da se smatra da je nesposoban za vožnju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare