To je to što me zanima!

Rekorder iz Šibenika napuhao 3,61 promila: Zabio se u aute

Čak 3,61 promil alkohola ‘napuhao’ je 38-godišnji vozač osobnog automobila kojeg je policija privela prošli tjedan u utorak navečer u Ulici put Gimnazije u središtu Šibenika
Vidi originalni članak

Alkotestirajući 38-godišnjeg vozača Škode policija je u Šibeniku zabilježila rekord - nestašni je Šibenčanin napuhao čak 3,61 promil!

Nije bila riječ o rutinskoj kontroli, nego je Škoda zaustavljena nakon što je vozač njome skrivio lakšu prometnu nesreću. Dogodilo se to u utorak 6. prosinca kad je vozio  šibenskom Ulicom Put gimanazije, te je zbog alkoholiziranosti i neprilagođene brzine udario u parkirani automobil. Od automobila se Škoda odbila i udarila u još jedan.

Policijska ophodnja ga je u 20.40 sati alkotestirala i izmjerila mu dosad u Šibeniku nezabilježenu količinu alkohola u krvi.

- Vozač je zadržan u prostorijama policije do otriježnjenja, a protiv njega je podnijet Optužni prijedlog prekršajnom sudu u Šibeniku - javili su iz Policijske uprave Šibensko-kninske.

Sudac mu može odrediti novčanu kaznu u iznosu od 5 do 15 tisuća kuna, te zaštitnu mjeru oduzimanja vozačke dozvolu u trajanju od 3 do 12 mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • PRAVILO BROJ 8 13.12.2016.

    da nije grdovic posa na koncert

  • surivlaj 12.12.2016.

    Pustite čouka na miru,naloka se pa šta

  • miky* m 12.12.2016.

    Jel' to Šibenik u Zagorju?:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare