To je to što me zanima!

Pijan tukao i vrijeđao ženu (32) pred troje male djece

M.M. (44), koji s obitelji živi u Končanici, počeo je vrijeđati, da bi potom i fizički napao suprugu (32), udarivši ju nekoliko puta. U pritvoru je
Vidi originalni članak

Nakon što je u subotu oko 20,30 sati pijan došao kući  M.M. (44), koji s obitelji živi u Končanici, počeo je vrijeđati, da bi potom i fizički napao suprugu (32), udarivši ju nekoliko puta pred troje malodobne djece. Potom joj je i prijeti smrću. U nekontroliranom nastupu bijesa uslijed pijanstva od 2,49 promila, divljao je po kući i u jednom trenutku šakom udario u zid te se ozlijedio. Prije dolaska policije otišao je zatražiti liječničku pomoć u daruvarski Dom zdravlja, gdje su ga oko 22 sata policajci uhitili i zadržali u postaji. Nakon otrežnjenja u nedjelju u 18 sati biti će izveden pred dežurnog suca Prekršajnog suda u Daruvaru, zbog obiteljskog nasilja. Osim toga i kazneno će odgovarati zbog prijetnje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • petra_pan 10.05.2009.

    Kad san pročitala članak prva mi je pomisao bila: \"Ništa neobično.\" A onda san skontala koliko je tragično to što je kod nas to normalno, zadržat će ga dan-dva i pustit ga doma da i dalje maltretira sve oko sebe. :( To je jedno vrzino kolo našeg obiteljskog zakona, a nije nažalost samo taj zakon takav. Tribalo bi njemu malo dat po nosu, pa nek\' vidi kako je.

  • seine 10.05.2009.

    jado jadna ! Koliko ima takvih jadnika i slicnih njemu voljela bi da se jednom progovori o tome ne da se suti.Takvi su najzesci sto se obracunavaju sa svojim zenama , curama svejedno . On i takvi njemu su obicna g.... !

  • user_33498 10.05.2009.

    ovo je potencijalan ubojica, sad ga treba u zatvor na neko vrijeme da se skulira, inače ne bude dobro... da ne bi za par tjedana čitali kako je ubio ženu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare