To je to što me zanima!

Pijan u vožnji vozaču povukao ručnu, trojica teško ozlijeđena

Vozač (26) je izgubio kontrolu nad Golfom i zabili su se u kameni usjek uz most. Vozač automobila je u sudaru teško ozlijeđen, kao i suvozač (26) i suputnik (37)
Vidi originalni članak

Pijani mladić (26) je s mjesta suvozača povukao ručnu kočnicu u vožnji dok je s prijateljima, vozačem (26) i suputnikom (37), prelazio stari Maslenički most. Vozač je izgubio kontrolu nad Golfom i zabili su se u kameni usjek uz most. 

Vozač je u sudaru teško ozlijeđen i život mu je bio u opasnosti, a i krivca za nesreću i suputnika liječnici su zadržali na kirurgiji Opće bolnice Zadar zbog teških tjelesnih ozljeda. Policija je suvozaču izmjerila malo manje od jednog promila alkohola u krvi. Policija je protiv njega podigla kaznenu prijavu. Sva trojica su sa obrovačkog područja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kondor111 04.01.2012.

    Dovoljno je jednom potegnuti,trijezan neće sigurno,a volio bi znati da li bi Vi svoju obitelj provozali sa dotičnim na suvozačkom mjestu u pijanom stanju?Ako imate obitelj i ako ste pametni odgovor znam,Hvala!

  • kondor111 03.01.2012.

    Pomislimo samo što bi bilo da su udarili u drugi auto,da su svi poginuli ,što je bilo izgledno,kreten kao kreten nije bitan,ali u autu je mogao biti i nama netko blizak.Treba postrožiti KZ i ovakve pošteno kazniti,jer kreten će ovo opet napraviti...siguran sam...

  • vecky 03.01.2012.

    Koji kreten!

Komentiraj...
Vidi sve komentare